top of page

Gorter luiken referenties

Vijf Gorter RHT-luiken op Rijnfort complexen

Aan de entree van het vernieuwde Rijnhuizen in Nieuwegein verrijst het nieuwbouwcomplex Rijnfort. Een opvallend project met appartementen en stadswoningen rond een modern vormgegeven plein. De oplevering wordt eind 2022 verwacht. Wijnen Bouw uit Schijndel is verantwoordelijk voor de uitvoering en de partij die voor daktoegang een vijftal RHT-dakluiken van Gorter heeft gekozen.

Gorter RHT-dakluik

Het Rijfort project bestaat uit vijf bouwonderdelen waaronder Schild, Veste en Huis. Voor een veilige toegang tot de platte daken ten behoeve van het dakonderhoud koos Wijnen het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Het spreekt voor zich dat het luik ook doet waar het voor gemaakt is: het realiseert een veilige toegang tot het dak. Onmisbaar voor de goede uitvoer van de werkzaamheden door de onderhoudsploeg en inspectiedienst.

Gorter schaartrappen

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De complexen van Rijnfort worden uitgerust met vijf schaartrappen. Deze trappen, en ook de ladders van Gorter, zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Benieuwd naar de prijsopgave? Wij informeren u graag verder. 

Nieuwbouw Nerus krijgt Gorter RHT-dakluik

Gorter RHT-dakluik op het nieuwe bedrijfspand van Nerus... Moeskops Bouwbedrijf bouwt op dit moment een nieuw onderkomen voor Nerus, specialist in huis dierenvoeding. Op het platte dak van het nieuwe bedrijfspand in Hapert komt het RHT-dakluik van Gorter te liggen. Met dit dakluik, welke met een speciale ladder wordt gecombineerd, is de aangestelde onderhoudsploeg er zeker van dat ze veilig het dak kunnen betreden.

Gorter RHT-dakluiken

Het RHT-dakluik van Gorter heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. Het nieuwe pand van Nerus krijgt een dakluik gecombineerd met een ladder. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Standaard en speciale dakluiken

De luiken zijn beschikbaar met dichte en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. Nieuwsgierig wat Gorter voor uw project kan betekenen? We helpen u graag verder.Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen1.353 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page