top of page

Gorter Luiken referenties

Nieuwbouw Wheerlicht voorzien

van Gorter dakluiken


Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen in Purmerend gezicht geeft. Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam ontwierp Wheerlicht volgens een strak stramien. Strak en toch speels door de dubbele verdiepingshoogten en afwisselend open en gesloten geveldelen. De drie- en vierkamerappartementen zijn stuk voor stuk ruim opgezet en voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval.


Veilig en duurzaam met Gorter Luiken

Om eenvoudig het dak op te komen heeft Geusebroek Verheij Architecten samen met aannemer HSB gekozen voor twee dakluiken van Gorter Luiken BV uit Schagen. Deze RHT-dakluiken zorgen voor een veilige toegang tot het dak van Wheerlicht.

Naast gegarandeerd veilig zijn de dakluiken ook uiterst duurzaam. De Gorter® dakluiken zijn bewezen energiezuinig door de thermisch gescheiden constructie. EuroSolid onderzocht de kwalificaties conform EN-ISO 10077-2 en bevestigt de isolatiewaarden Uw = 0,319 W/(m².K).

Over Gorter®

Gorter Luiken BV is de Nederlandse vestiging van de Gorter Group™ en levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Gorter® bestaat al sinds 1928 en is over de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met eigen productiefaciliteiten, engineering afdeling en snelle levering uit eigen voorrad. Veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid staan bij deze Hollandse onderneming voorop.

Meer informatie

We vertellen u graag meer over de voordelen van Gorter Luiken. 

ARCOM ontwerpt Barbizonlaan Roer en kiest Gorter


Op een voormalig kantorenparknabij de A20 bouwt Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV een nieuw appartementencomplex. Ridge is mede ontwikkelaar van dit project. Woningontwikkeling Barbizonlaan Roer in Capelle ad IJssel telt 25 woningen. De appartementen worden verdeeld over vier woonlagen en zijn maximaal 73 m2 groot.Veilig het dak op

Architect ARCOM uit Veenendaal koos in het ontwerp voor toepassing van een Gorter® RHT-dakluik met schaartrap. De Gorter® dakluiken en klimmiddelen zijn qua uitvoer volledig op elkaar afgestemd.

Wanneer inspectie van, of reparatie aan het dak vereist is, is de onderhoudsploeg met Gorter® dakluiken voorzien van een gegarandeerd praktische en veilige toegang tot het dak .

De Gorter® dakluiken worden met een European Technical Assessment (ETA), geleverd; de onbetwiste onderbouwing voor de CE-markeringen. De veiligheid is ook getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Duurzaam met Gorter Luiken BV

De dakluiken van Gorter® hebben een hoge isolatiewaarde. Hiermee leveren de dakluiken een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin deze worden toegepast. De duurzame kwaliteit wordt onderbouwt met de bewezen hoge isolatiewaarde CE (Uw = 0,319 W/(m².K).

Meer informatie

We informeren u graag verder over de producten van Gorter®.Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: SchagenRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page