top of page

NIEUW IN NBS: INTEGRA

Bijgewerkt op: 8 apr. 2021

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations. Dit doen wij volgens de filosofie dat wij door onze prestaties bij iedere afnemer de status van preferred supplier willen krijgen. Altijd met oog voor de directe omgeving, duurzaamheid, mens en milieu.

Integra startte in 2000 met ontwerp, productie en montage van systeemplafonds. In 2008 breidde Integra het assortiment verder uit met plafondsystemen die voorzien zijn van ultramoderne koel- en verwarmingstechnologie. Wij verzorgden onder andere de plafondsystemen voor ABN Amro, Microsoft, TNT, RAI Amsterdam, de luchthaven van Sint-Petersburg, Tenerife, Schiphol en Oman. Van conventionele bouw tot zeer moderne en uitdagende architectuur, van grote oppervlaktes tot ingenieus ambachtswerk.

Integra heeft de afgelopen jaren gebouwen over de gehele wereld van plafondsystemen voorzien.


Wij produceren panelen met standaard een akoestische inlage en bij expliciete eisen kan Integra specifieke isolatievoorzieningen treffen. Al onze producten testen we volgens DIN EN 20354 en DIN EN ISO 16554-normen. Daarnaast voeren we Db- en andere testmetingen uit met onder andere een akoestisch vlies, diverse perforaties en (on)gesealde isolatiepakketten.

Onze twee internationaal georiënteerde business units Integra Metal Ceiling systems en Integra Climate Ceiling systems verzorgen voor onze relaties het hele traject van design tot aan de montage. Integra ontwerpt de plafondsystemen en integreert ze met licht- en luchttechnische componenten. Wij ontwikkelen luchttechnische selecties, lichtplannen en berekeningen over de lichtsterkte en andere belangrijke elementen voor een optimaal klimaat in de gebouwen. Zoekt u plafondsystemen voor een renovatie, revitalisatie en nieuwbouw van gemeentehuizen, ziekenhuizen, kantoren, luchthavens, treinstations of hotels? Neem dan contact op met Integra.


Integra se puede encontrar en el capítulo 44, sistemas de techo y pared, y en la extensa página de perfil sobre materiales de construcción de nbs. Los textos de especificación también se incluirán en breve en el sistema de especificaciones de NBS, y también estarán disponibles para su descarga como archivos PDF de los materiales de construcción de NBS.


Dirección: Rak 22 Código Postal: 1551 NA Lugar: Westzaan T: 075 - 6127290 E: info@integra-groep.com W: www.integra-groep.com

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page