top of page

Open haarden, liften en speciale oplossingen

Dankzij de kwaliteit, veelzijdigheid en de unieke eigenschappen van Dekton® kan het gebruikt worden voor de bekleding van verschillende elementen, zoals open haarden en liften. Een scala aan technische en esthetische mogelijkheden.Exclusieve open haarden

Dekton® is een ideaal materiaal voor het bekleden van de buitenzijde van open haarden, door de essentiële eigenschappen zoals:

Lineaire thermische uitzetting: tussen 5,1 y 6,5. 10⁻⁶ • ºC-1, waardoor we de voegen minimaal kunnen houden

Dekton® kan worden gebruikt als buitenbekleding aan de voor- of zijkant van open haarden, gescheiden van de hitte door een vuurvaste binnenmuur. Het wordt niet aangeraden voor gebruik aan de binnenzijde van open haarden, wegens de veranderlijkheid van omstandigheden en temperaturen die zich kunnen voordoen.

Voor meer informatie ga je naar onze handleiding.Lichte liften

Vanwege de vereisten van liften zijn ze een perfecte plek om Dekton® in te gebruiken.

• Dankzij de 4 mm dikte van Dekton® Slim, is het gewicht van de bekleding minimaal en kan het tegengewicht van de lift worden verminderd.

• Dekton® kan van een maasdoek/netje worden voorzien, wat de flexibiliteit van het materiaal verhoogt, waardoor het kan meebewegen met de trillingen van een lift.

• De verticale muren kunnen worden bekleed met een grote tegel door middel van eenvoudige installatie, waardoor tijd wordt bespaard.

• De elementen kunnen worden vervaardigd met liftaccessoires zoals leuningen.

• De vloer van een lift kan met een andere dikte worden bedekt, zoals 8 of 12 mm.

• Liften zijn veelgebruikte ruimtes waarin snel krassen en vlekken ontstaan; dankzij zijn hoogwaardige eigenschappen lost Dekton® dit probleem op.Lichte en veilige deuren

Deuren zijn onderscheidende elementen in de binnenruimte; soms willen we ze kunnen zien en soms willen we juist de homogeniteit van de ruimte behouden. Met Dekton® kunnen we deze items bedekken en spelen met deze elementen. De minimale dikte van 4 en 8 mm maakt het ideaal voor deze toepassing; het is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Projecten bekijken


Heb je hulp nodig bij je project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten.

Adres: Florijn 6

Postcode: 5751 PC

Plaats: Deurne

741 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page