top of page
Intergas topbanner

COMFORT TOUCH

Altijd en overal controle
over uw comfort

H56

VERWARMINGSINSTALLATIE

56 VERWARMINGSINSTALLATIE

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor leidingwerk, leidingregisters, matten en folies, verdelers en verzamelaars, verwarmingslichamen, centrale en lokale warmte opwekking, warmtewisselaars, rookgasafvoeren en -kanalen, vaten en tanks, appendages in,om en aan leidingen en appendages en toebehoren verwarmingslichamen. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

condair logo.jpg

De Condair Group, opgericht in 1948, met het hoofdkantoor in Pfäffikon (SZ) / Zwitserland, is 's werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van commerciële, industriële luchtbevochtiging en verdampingskoeling met meer dan 750 werknemers. Met zijn innovatieve luchtbevochtigingssystemen zet Condair nieuwe normen op het gebied van comfortabele en energiezuinige "hydratatie" van binnenlucht.

intergas logo klein.png

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht ons om ook in energietransitie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Oplossingen die gebaseerd zijn op objectieve data over het energieverbruik, zodat de consument de beste oplossing voor zijn woning kan kiezen. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. 

jirlumar klein.jpg

Jirlumar is een business unit van Heating Group International. Onder de merknaam Jirlumar leveren wij al bijna 50 jaar eersteklas producten op het gebied van elektrische verwarming aan installateurs.

Jirlumar staat in Nederland al decennia lang bekend als marktleider op het gebied van duurzaam comfort. We zijn dan ook de specialist in elektrische verwarming voor installateurs. We leveren ons productpakket aan verschillende doelmarkten. Woningbouw, utiliteitsbouw, scheepsvaart, unitbouw en recreatiewoningen zijn een greep uit de markten die we vaak bedienen. Met de transitie naar duurzamere energiebronnen is er steeds meer vraag naar elektrische oplossingen als hoofdverwarming of bijverwarming. 

heating group.jpg

We zijn uitgegroeid tot een internationale speler met een unieke aanpak. Enerzijds bieden we u de allerbeste producten voor elektrische verwarming. Dat doen we snel, compleet en vaak uit voorraad. Anderzijds zijn we een oplossingsgerichte dienstverlener die turnkey oplossingen realiseert. Voor opdrachtgevers en hun installateurs zijn we een partij die dichtbij staat en graag haar kennis deelt. Een dienstverlener die een antwoord heeft op grote en kleine vraagstukken.

vrouw-man-2040x660.jpeg
intergas logo.png

VOOROP IN WARMTE

comfort oplossingen.png
atag logo klein.png
element4 logo klein.png
boley logo klein.png
zehnder logo klein.png
ambrava samsung logo klein.png
JUPITER LOGO KLEIN.jpg
brugman klein logo.jpg
magnum heating logo.jpg
jk vloerverwarming.jpg
nefit bosch logo.jpg
kaimann logo.jpg
heatconnect.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page