top of page
jan kuipers banner.jpg

JAN KUIPERS NUNSPEET

jan kuipers logo.jpg

Adres: Industrieweg 20

Postcode: 8071 CT

Plaats: Nunspeet

T:  0341-252944
E:  info@jankuipers-nunspeet.nl
W: www.jankuipers-nunspeet.nl

Jan Kuipers Nunspeet

 

Duurzaam toegepast voor de toekomst

Jan Kuipers Nunspeet is een solide onderneming met decennia ervaring in de ontwikkeling, productie en plaatsing van ondermeer straatmeubilair, fietsparkeersystemen, bedrijfsgebouwen, modulaire bouw, bruggen en beglazingsconstructies voor daken en gevels.

Elke denkbare uitvoering, voor iedere klant een passende oplossing

Wij maken alles mogelijk in staal, aluminium, hout, glas of hoogwaardig kunststof zoals polycarbonaat en acrylaat. Het standaard leveringsprogramma kan naar wens worden aangepast in elke kleurstelling en uitvoering. Onze producten vinden hun weg naar opdrachtgevers in heel Europa. Bijvoorbeeld het etagerek, een dubbellaags fietsparkeersysteem met al meer dan 180.000 plaatsingen in heel Europa. Onze klanten zijn grote internationale vervoerbedrijven zoals ProRail, Deutsche Bahn en SNCF (Franse spoorwegen). Verder leveren wij aan overheden, bedrijven, scholen, instellingen en particulieren.

De spil tussen opdrachtgevers, bouwers en architect

Onze specialisten worden vaak al in de eerste ontwikkelingsfase ingeschakeld. Ze vormen de verbindende schakel tussen opdrachtgevers, bouwers en architect. Het resultaat: een stroom van innovatieve oplossingen.

Ontdek veelzijdige mogelijkheden

Onze mogelijkheden inspireren ontwerpers en architecten, jong talent of gevestigd. We kunnen ons in hun ideeën inleven en weten hoe je innovatieve nieuwe projecten met succes realiseert. In onze visie is innovatie dan ook geen vrijblijvende belofte, maar stevig gefundeerd op jarenlange samenwerking met gerenommeerde opdrachtgevers, bouwers en architecten.

bottom of page