top of page
slider_home_random.png
logo_x2.png

3D WALLDECOR

3DWalldecor is een jong ontwerpbureau, dat zich richt op de ontwikkeling van driedimensionale wanddecoratie. Sinds 2010 bieden we een innovatief assortiment driedimensionale wandpanelen. Wij leveren via diverse kanalen, magazijnen of dealers in binnen- en buitenland.

 

Bamboe Wandpanelen

Bamboo Wall Panels van 3DWalldecor zijn een unieke wandbekleding. Modulair, eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar. Bovendien zijn onze panelen gemaakt van milieuvriendelijke bamboepulp en uitermate geschikt voor het decoreren van wanden en plafonds in woningen, winkels, restaurants, kantoren en vergaderruimtes. Momenteel zijn onze bamboe wandpanelen verkrijgbaar in 8 unieke designs. Bamboe wandpanelen

 

collectie Minerale Wandpanelen Met trots presenteren wij u onze nieuwste collectie keiharde Mineral Wall Panels.

Driedimensionale binnenwandpanelen van gewapend industrieel gips. Deze eenvoudig te plaatsen tegels hebben een naadloos oppervlak en een perfecte automatische patroonherhaling en kunnen in elke gewenste kleur worden geverfd. Relatief licht van gewicht door holle achterkant en toch ijzersterk door glasvezelversterking. Leverbaar in 4 unieke designs.

Mineral Wall Panel-collectie

 

Hoe het juiste materiaal kiezen? Hoe kies je het juiste paneel voor de klus?

Vergelijk bamboe versus mineraal

3D WALLDECOR

3d walldecor logo klein.jpg

Zandstraat 17

5301 BT

Zaltbommel

31(0)6-55772504
info@3dwalldecor.comwww.3dwalldecor.com

PROJECTEN

bottom of page