top of page
FamArts_19-1600x1067.jpg

ZOUT ONTWERPHUIS

ZOUT Ontwerphuis, een gerenommeerd Nederlands Interieur Ontwerphuis, staat bekend om het creëren van evenwichtige, verfijnde ontwerpen die perfect aansluiten bij elke klant. Ons team richt zich op het vinden van de ultieme balans tussen functionaliteit, esthetiek en de persoonlijke smaak, wat resulteert in tijdloze en authentieke ontwerpen. Door een allesomvattende aanpak en een diepgaand luisterend oor overtreffen we consequent de verwachtingen van onze klanten.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit ervaren ontwerpers en architecten die zich volledig inzetten om op topniveau unieke, op maat gemaakte ontwerpen te leveren.

Sinds de oprichting in 2010 door Jeff van Riel in Oisterwijk, Noord-Brabant, hebben we een op maat gemaakte aanpak voor interieurprojecten ontwikkeld die naadloos aansluit bij de behoeften en de locatie van elk project. Met onze focus op perfecte harmonie, streven we ernaar onze klanten te verrassen met unieke ontwerpen van ongeëvenaarde kwaliteit.

Onze aanpak stelt ons in staat om werk- en leefomgevingen te creëren die niet alleen comfortabel zijn maar ook moeiteloos aansluiten op de levensstijl, waarden en omgeving van onze klanten. Door persoonlijke items toe te voegen, geven we onze ontwerpen een emotionele diepgang.

Bij ZOUT begeleiden we onze klanten gedurende het gehele proces:

Fase 1 - Ontwerp: We beginnen met een grondig intakegesprek om dieper in te gaan op uw wensen. Na het realiseren van het schetsontwerp gaan we op zoek naar de 'hardware' voor uw woning, zoals houten vloeren, sanitair, tegels, natuursteen en verlichting. Al deze keuzes integreren we in 3D-beelden, waardoor uw huis tot leven komt.

Fase 2 - Technische Uitwerking: Nadat het huis naar uw wens is vormgegeven, werken we alles technisch uit. Denk aan vloer- en verlichtingsplannen, interieurbouwonderdelen en gedetailleerde tekeningen voor de bouwpartners.

Fase 3 - Meubilair en Stoffering: We gaan dieper in op het losse meubilair tijdens een shopdag. Met uw smaak en onze expertise stellen we een plan op dat perfect past bij het moodboard van uw woning.

Fase 4 - Offertes & Planning: Met alle informatie op papier vragen we offertes aan en vergelijken we deze zorgvuldig. Zo waarborgen we dat we binnen het budget blijven en kunnen we nodige aanpassingen maken voordat we opdrachten verstrekken aan verschillende partijen.

Fase 5 Esthetische Bouwbegeleiding
Genoeg getekend en gepraat ! Aan de slag en bouwen…
Een super gave fase aangezien we stap voor stap het ontwerp vorm zien krijgen.
Ook deze intensieve Fase staan we aan uw zijde om u te begeleiden.
Zo wonen we de bouwmeetings bij, coördineren we de afbouw partners en controleren we het geleverde werk zoals de houten vloer, plaatsing interieurbouw etc.

ZOUT ONTWERPHUIS

ONTWERPHUIS ZOUT LOGO.jpg

Schijfstraat 8

5061KB

Oisterwijk

+31 (0)13 207 38 88
jeff@zoutontwerpt.nl
www.zoutontwerpt.nl

  • Facebook
  • LinkedIn

PROJECTEN

bottom of page