top of page
moca social.jpg
moca (1).jpeg

MOCA CEILINGS

Over moca

moca gelooft

moca gelooft dat rust & comfort essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. En moca gelooft dat iedereen vrij is daar zelf voor te kiezen, of niet.

Vind jij ook dat in onze snelle wereld balans steeds belangrijker is? Waarschijnlijk wel… Gelukkig zijn tegenwoordig steeds meer mensen slim genoeg om te kiezen voor wat écht goed is voor ze.

Wanneer het gaat om de ruimtes en gebouwen waarin we werken, wonen en leven, is het extra belangrijk de juiste keuzes te maken. De keuzes die je maakt in ontwerp/design, systemen, technologie, maar ook in materialen, hebben nogal wat invloed op ons welbevinden. En dat geldt in het bijzonder voor de invloed van akoestiek.

moca belooft

  1. dat jouw rust en comfort onze prioriteit is én blijft;

  2. de voordelen van de beste akoestiek;

  3. dat wij steeds ons stinkende best zullen doen voor jou;

  4. eerlijke bedrijfsvoering, want aan valsspelen hebben wij een hekel;

  5. gewoon goede service, zoals wij die zelf zouden willen krijgen.

 

moca is

  • een bevlogen groep ondernemers, technologen en vakidioten die, onafhankelijk van elkaar, internationaal werkten aan onderzoek & ontwikkeling, productie, installatie en afwerking van naadloze akoestische oplossingen;

  • de leverancier van het innovatief naadloos acoustiphon systeem dat als “benchmark” voor de industrie kan worden beschouwd;

  • een krachtenbundeling van mensen die de wereld ook een beetje mooier, gezonder en duurzamer willen maken;

  • een groep mensen die transparant werkt én waarmaakt wat ze belooft.

 

Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten? Neem gerust eens contact met ons Wil je graag eens wat dieper in de materie duiken of wat vergelijken? Kijk gerust eens bij de moca specificaties.

Naast de keuze uit moca producten en systemen heb je ook de mogelijkheid gebruik te maken van extra service o.g.v. advies, calculatie en projectbeheer. Zo maak jij gemakkelijk gebruik van het moca platform waarmee jij wordt ontzorgd mét de geruststelling van topkwaliteit en projectgarantie.

moca missie

moca maakt jouw wereld mooier en meer aangenaam met de beste akoestische systemen.

moca visie

moca streeft naar een gezondere wereld met ruimtes en gebouwen voorzien van de beste akoestiek waardoor we met meer rust en comfort werken, wonen, ontspannen en leven.

MOCA CEILINGS

moca logo klein.jpg

Dwarsdijk 2

5705 DM

HELMOND

0492 759 011
info@mocaceilings.nl
www.mocaceilings.nl

Gebruik hier gratis én gemakkelijk moca’s online

Akoestiek Calculator

moca-akoestische-plafonds.png kopie.png

Bereken nu snel en eenvoudig zélf wat moca akoestiek betekent voor jouw binnenruimtes.


Hoe ‘t werkt?
Simpel. Geef in de calculator aan van welke ruimte jij het verschil in nagalmtijd wilt weten.Vul dan in wat de afmetingenen variabelen zijn en de Akoestiek Calculator doet de rest !

 

 

Probeer ‘m gerust eens uit  in een 

nieuw scherm

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS

pdf-download-icon-png-22.png

NAADLOOS PLAFONDSYSTEEM, AKOESTISCH Type: Acoustiphon 19 type G direct tegen plafond gelijmd.

pdf-download-icon-png-22.png

NAADLOOS PLAFONDSYSTEEM, AKOESTISCH Type: Acoustiphon 19 G gelijmd tegen de draagconstructie bijvoorbeeld op profielsysteem 60/27 onder de hoofddraagconstructie.

pdf-download-icon-png-22.png

NAADLOOS PLAFONDSYSTEEM, AKOESTISCH Type: Acoustiphon 19 op houten regels geschroefd onder de hoofddraagconstructie aangebracht.

pdf-download-icon-png-22.png

NAADLOOS PLAFONDSYSTEEM, AKOESTISCH Type: Acoustiphon 19 geschroefd op een verlaagd systeemonzichtbare draagconstructie.

bottom of page