top of page
SebastiaanBoerArchitecten-5.jpg

SEBASTIAAN BOER ARCHITECTEN

Sebastiaan Boer Architecten is een jong architectenbureau dat staat voor een functionele en individuele aanpak. De focus van het bureau ligt vooral op residentiële projecten, waarbij het nauw samenwerken met de opdrachtgever en aannemer voorop staat.

Het bouwen of verbouwing van uw eigen woning, een grote stap in het leven. Elk ontwerp ontstaat uit een bepaalde visie. Het doel om tijdens de aanvang van het project zowel de opdrachtgever als het betreffende terrein/gebouw en zijn context zo goed mogelijk te leren begrijpen. Het vertalen van de wensen van de klant en de relatie met de omgeving vormt de basis van elk gebouw. Sebastiaan Boer Architecten begeleidt dit traject vanaf het eerste gesprek tot en met de realisatie. Ik bied luxe, minimalistische, hedendaagse ontwerpen voor uw droomhuis. Door gebruik te maken van unieke rauwe materialen in combinatie met minimalistische details, krijgt u een uniek ontwerp. 

Via tekeningen, gesprekken, 3D impressies en een 3D model (BIM)  komen we tot een ontwerp wat voor u inzichtelijk wordt en aansluit op uw wensen. Ook duurzame bouwtoepassingen, zoals zonnepanelen, een warmtepomp, hoogwaardige isolatie en duurzame materialen spelen een belangrijke rol.

Of het nu gaat om een nieuw woonhuis, een verbouwing of een compleet woongebouw, ik ga met plezier de uitdaging aan om uw droomhuis te verwezenlijken. Ik ontzorg u gedurende het gehele traject, van het eerste schetsontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering. 

UW DROOMHUIS

Het bouwen van uw droomhuis is iets persoonlijks. De meesten die de uitdaging van het bouwen van hun droomhuis aangaan, zullen dit maar één keer doen. Het is daarom belangrijk dat u een architect kiest waar u zich prettig bij voelt en met wie u samen het traject zou willen doorlopen.

SEBASTIAAN BOER ARCHITECTEN

sebastiaan boer architecten.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PROJECTEN

bottom of page