top of page

H45

TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

45 TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor regel- , tengel- en rachelwerk, beschietingen vlakke en geprofileerde plaatbekledingen, profielstrookbekledingen, paneelbekledingen, aftimmeringen, kasten, stellingen, garderobes, containers en bakken, aanrecht- werk- en buffetbladen, balies en buffetten, zitmeubels, bewegwijzering, reclameobjecten, gebouwaankleding en decoratie, zonwering binnen en toebehoren stoffering. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

arpa logo klein.jpg

Sinds 1954 ontwerpt en produceert Arpa panelen met hoogwaardige HPL-technologie voor de meest uiteenlopende eindtoepassingen: van architectuur tot interieurinrichting, van gezondheidszorg tot marinescheepsbouw, van transport tot horeca, van detailhandel tot keukens. Een uitgebreid assortiment producten, zeer divers in zowel structuur als esthetiek. De decoratieve hogedruklaminaten van Arpa worden geproduceerd in de 150.000 vierkante meter grote fabriek in Bra, in de regio Piëmont in Italië, en zijn de uitdrukking van een levendige en originele "Made in Italy" creativiteit.

cosentino.jpg

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert. Deze doelstelling is mogelijk dankzij baanbrekende en toonaangevende merken in hun respectievelijke segmenten zoals Silestone®, Dekton® en Sensa® by Cosentino. Technologisch geavanceerde oppervlakken die het mogelijk maken unieke omgevingen en ontwerpen te creëren voor thuis en openbare ruimtes.

swisspearl logo klein.jpg

Gevelontwerp met Swisspearl vezelcement

Architectuur is belangrijk en draagt bij aan het welzijn van mensen. We ontwikkelen en produceren innovatieve en duurzame producten uit natuurlijke grondstoffen die gebruikt worden in het ontwerp van de schil van gebouwen en leefruimten.

isobouw banner2kopie.gif
jasno.jpg
decolegno logo.jpg
bribus keukens logo.jpg
culimaat logo.jpg
metro xl.jpg
kupan logo klein.jpg
abet laminati logo.jpg
marlan logo.png
easy noise control.jpg
b&c projects klein.jpg
kosa bamboo logo.png

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page