top of page
Hero-QuarryCameleon.webp
Logo - with nominator.png

BRACHOT

Marktleider Brachot is een gerenommeerde specialist in natuursteen en samengestelde materialen die wereldwijd bekledings-en landschapsmaterialen aanbiedt. Door de jaren heen groeide Brachot uit tot een topspeler in elke fase van de productieketen. Gedreven door zijn verticale integratiestrategie is Brachot uitgegroeid van een groothandel in natuursteenplaten tot een internationale speler met eigen groeves, productiesites en distributiecentra verspreid over de wereld. Het eigen natuursteenassortiment van Brachot wordt aangevuld met blokken, platen, tegels en projecten van gerenommeerde internationale groeves en leveranciers.

Maak kennis met de Brachot Family Members

Brachot bestaat uit een brede waaier aan merken en sites, met elk hun specifieke expertise en DNA. Van de ontginning van eigen materialen over het verzagen en het verwerken van natuursteen tot het distribueren van blokken, platen, tegels en projecten in natuursteen en samengestelde materialen. In ons hart blijven we een familiebedrijf. Daarom noemen we deze merken en sites Brachot Family Members. Wereldwijd verspreid, maar verenigd in dezelfde waarden van duurzaamheid, innovatie en eerlijkheid.

BRACHOT

brachot logo.jpg

Venetiëlaan 22

B-8530

Harelbeke

+32 56 23 70 00
info@brachot.be
www.brachot.be

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Verticale integratie: onze successtrategie

Brachot past consequent zijn verticale-integratiestrategie toe en dat heeft haar vruchten afgeworpen. Vandaag bezit de groep maar liefst twintig groeves, in Frankrijk, Portugal, Zuid-Afrika, Ierland en Noorwegen. De bewerking van natuursteen en ontwikkeling van kwalitatieve samengestelde materialen gebeurt in de zeven productievestigingen van Brachot in Ierland, Zuid-Afrika, Frankrijk en België. Daarnaast pakt Brachot uit met een ongezien assortiment van bekledings-en landschapsmaterialen dat verdeeld wordt via de vijftien distributiecentra in Europa en ver daarbuiten.

Brachot produceert hoogwaardige blokken, platen, tegels en accessoires in natuursteen en samengestelde materialen. Ons gamma bevat ruim achthonderd soorten materialen. Je vindt dus gegarandeerd het perfecte ontwerp voor jouw project. Met de merken Unistone (kwartscomposiet), Unimarble 

(marmercomposiet), Uniceramica (keramiek)en Terrazzo (plaatmateriaal op basis van cement) heeft Brachot een oplossing voor elke specifieke behoefte of voorkeur van de klant.

3879_detail.png

CONTACT

Brachot

Venetiëlaan 22
B-8530 Harelbeke
Industriezone Harelbeke-Zuid A3040/3050

Tel. +32 56 23 70 00
Fax +32 56 23 70 02
info@beltrami.be

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page