top of page
boon edam header.jpg

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

Jeanette.png

BOON EDAM

Segen Edam

 

ÜBER UNS

 

Boon Edam ist führend in der Lieferung von architektonischen Drehtüren, Sicherheitsschlössern, Toren, Flügeltoren und automatischen Schiebetüren an Kunden auf der ganzen Welt.

 

Wir sind ein niederländisches Familienunternehmen in der dritten Generation, das stolz auf unser Wissen und unser Engagement für diesen spezialisierten Markt ist. Von dem Moment an, in dem Sie mit uns über Ihre Vision für Ihren Einstieg, den gesamten Entscheidungsprozess bis hin zu Kauf und Service sprechen, sind Sie bei uns in sicheren Händen. Unser Versprechen an Sie ist unser Engagement, dass Sie sich willkommen und sicher fühlen. Unsere Mission ist es, Ihnen zu helfen, eine Entscheidung zu treffen, die Ihnen und Ihrem Unternehmen einen Mehrwert bietet.

BOON EDAM

boon edam logo klein.png

Ambachtstraat 4

1135 GG

Edam

0299 - 38 08 08
info@boonedam.nl
www.boonedam.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

BEVEILIGINGSPOORTJES - DOORLOOPSLUIZEN.

Medium-security toegangsproducten met tailgatingdetectie. Wanneer het essentieel is om beveiliging en bezoekersbeheer op elkaar af te stemmen, zijn toegangsoplossingen die pogingen tot tailgating en piggybacking detecteren onmisbaar. Onze beveiligingspoortjes of doorloopsluizen zijn een sterk zichtbaar obstakel tegen ongeautoriseerde toegang en kunnen, indien gekoppeld aan biometrische- en toegangscontroleapparaten, alarmen activeren die de beveiligers waarschuwen voor ongeautoriseerde toegang, zodat zij direct in actie kunnen komen.

Lifeline_Speedlane_Swing_1.png
Product Thumbnail_Speedlane Vision_1440x1440px (1).jpeg
Speedlane_Compact_StainlessSteel.png
Lifeline_Speedlane_Slide_1.png
Lifeline_Speedlane_Open_1.png

HIGH SECURITY BEVEILIGDE DRAAIDEUREN EN BEVEILIGINGSSLUIZEN.

Toegangsproducten met een hoog beveiligingsniveau voor optimale preventie. Wanneer beveiliging van cruciaal belang is, bieden beveiligingsdraaideuren en -sluizen een bewezen oplossing om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Hoewel er veel verschillende types beveiligingsdeuren en toegangssluizen zijn, hebben ze met elkaar gemeen dat ze de druk bij medewerkers kunnen wegnemen door het voorkomen van tailgating en piggybacking. Beveiligingsdeuren en -sluizen kunnen, als ze worden gekoppeld aan biometrische en toegangscontroleapparaten, naleving van de regelgeving en nauwkeurige gegevensverzameling ondersteunen en (juridische) risico's beperken.

Tourlock_180.png
Tourlock_120.png
Circlelock_solo.png
Circlelock_combi_1.png

DRAAIDEURENTOURNIQUETDEUREN.

Draaideuren of tourniquetdeuren, hoe groot of klein ook, maken een statement bij uw entree. Draaideuren zijn de energiezuinigste toegangsoplossingen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het 'altijd open, altijd gesloten'-principe van een draaideur zorgt ervoor dat de geconditioneerde binnenlucht en de ongeconditioneerde buitenlucht gescheiden blijven en voorkomt tocht, stof en lawaai in het gebouw. Omdat het met draaideuren minder energie kost om het binnenklimaat in het gebouw in stand te houden, helpen ze om de ecologische voetafdruk van een gebouw te verkleinen en om energie en kosten te besparen.

Tourniket 3 wing rigid standard white.png
Crystal Tourniket_TG_2.png
Tournex_TX_1.png
Duotour_DT.png
Twintour_TW.png
Circleslide_CS.png

BEVEILIGDE TOEGANGSPOORTJES.

Brede toegangspoortjes voor een comfortabele toegangsoplossing met een laag beveiligingsniveau. Toegangspoortjes kunnen worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld doorloopsluizen om op prettige en veilige wijze toegang te bieden aan rolstoelgebruikers en mensen met grote bagage, kinderwagens of karretjes, evenals ouderen die mogelijk de voorkeur geven aan een bredere toegang. Deze toegangspoortjes zijn eenvoudig te integreren met andere doorgangen met een hoger beveiligingsniveau en met de meeste toegangscontrolesystemen.

Winglock_Swing.png
Winglock_900_1.png
Twinglock_900.png

PROJECTEN

Koninklijke Boon Edam is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is met de productie van draaideuren en beveiligingstoegangen. Het bedrijf is in 1873 opgericht als timmermanszaak in Amsterdam en in 1970 naar Edam verhuisd.vele ontwerpers. 

bottom of page