top of page
brakel wandsystemen.png
brakel wandsystemenkopie.png

BRAKEL WANDSYSTEMEN

Brakel Wandsystemen is voortgekomen uit Brakel Hilversum BV. Brakel Hilversum, opgericht in 1945, begon ooit als carrosserie- en machinereparatiebedrijf. In 1963 verschoven de werkzaamheden naar de productie van werkbanken en gereedschapskasten. Uiteindelijk werd begin jaren 70 de stap gezet naar de productie van verplaatsbare metalen scheidingswanden. In 2005 werd er ingrijpend gereorganiseerd en werd de productie van voorheen drie locaties, gecentraliseerd in de fabriek in Hilversum. Tot op heden vindt de productie van scheidingswanden, systeemkasten, brandpuien, mobiele paneelwanden en maatwerk meubilair geheel plaats in Hilversum.

De jarenlange ervaring in verfijnde metaalbewerking zorgt ervoor dat de metalen scheidingswanden van Brakel een goede reputatie genieten. Daardoor is Brakel Wandsystemen een gevestigde naam in de markt van kwalitatieve, flexibele wandsystemen. Brakel Wandsystemen is een flexibele en creatieve organisatie waarbij maatwerk, kwaliteit en de mens centraal staan. Het scheidingswandensysteem vormt samen met systeemkas ten, brandpuien, mobiele paneelwanden en maatwerk een zeer nauwkeurig op elkaar afgestemde combinatie van producten. Alle componenten kunnen echter ook los van elkaar worden toegepast.

Uiteraard zijn onze gesloten wanden perfect te combineren met onze glazen wanden. Beide systemen sluiten naadloos op elkaar aan, want de wanddikte van de gesloten wanden is gelijk aan de profielbreedte van de glaswanden en deurframes. Er zijn geen “verjongingen”. Wand en glas gaan bovendien in hetzelfde profiel dus u krijgt géén dubbele profielen! Alles sluit bijna onzichtbaar, naadloos op elkaar aan. Dus ook bij een gecombineerde wandoplossing krijgt u een ultra-strakke afwerking; de perfecte oplossing voor elk minimalistisch ontwerp.

Brakel Wandsystemen en Brakel Totaal Project.
De reputatie van Brakel Wandsystemen leidde ertoe dat het bedrijf steeds vaker werd gevraagd de coördinatie van een totaal project op zich te nemen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het zusterbedrijf Brakel Totaal Project. De klant vindt hier van ontwerp tot oplevering, één aanspreekpunt en korte communicatielijnen. Brakel Totaal Project beschikt over een uitgebalanceerd leveringsprogramma. Alle interieurcomponenten zoals systeemplafonds, meubilair, vloerbedekking, etc. zijn leverbaar. Maar ook E&W-installaties kunnen in een totaalproject worden meegenomen. Brakel Totaal Project staat hierbij 100% in voor de kwaliteit van de gekozen leveranciers.

 

BRAKEL WANDSYSTEMEN

brakel wandsystemen klein.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page