top of page
slide1.jpeg
logo-rgb.png

BRUGMAN RADIATOREN

BS Beton

 

Unser Unternehmen befindet sich seit zwei Generationen in den Händen der Familie Van Kempen. Wir sind seit ungefähr 23 Jahren im Geschäft und haben uns von einem kleinen Unternehmen zu einem mittelständischen Unternehmen entwickelt. Wir beschäftigen jetzt 18 Mitarbeiter. Wir haben 2 Produktionshallen und einen eigenen Formenbauer. Die erforderliche Verstärkung wird von unserem regulären Bewehrungslieferanten bezogen. Beide Produktionshallen haben ein eigenes Betonwerk, so dass wir auch flexibel Betonelemente in Farbe herstellen können.

Wir sind spezialisiert auf kleine Fertigteile und Sonderbeton.

voorschrijvers in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen. Met een landelijke distributie en beschikbaarheid via o.a. Technische Unie en Wasco, is Brugman in Nederland een logische keuze.

 

VASCO GROUP
 

Vasco Group is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS en Nieuw Zeeland. Bekende merken die tot Vasco Group behoren zijn: Vasco, Brugman en Superia. Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Vasco Group ontwikkelt en produceert innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. De zoektocht naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen, leverde Vasco al tal van internationale designawards op.

Het hoofdkantoor van Vasco Group is gevestigd in Dilsen (België). De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ca. 600 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

BRUGMAN RADIATOREN

brugman klein logo.jpg

Boskampstraat 26

7651 AM

Tubbergen

0546-629320
info@brugman.eu
www.brugman.eu

PRODUCTEN

CASUAL COLLECTION

 

De Casual Collection van Brugman stelt u een aantal simpele en efficiënte radiatoren voor, waarbij ook aandacht is besteed aan de vormgeving. Verkrijgbaar in verschillende types afhankelijk van de radiator. Zoals de Uni 6. Een universele radiator, afgewerkt met een fraai sierrooster en zijpanelen. Met maar liefst 6 verschillende aansluitingen voor een veelzijdige installatie. Of de Compact 4 radiator met 4 zijdelingse aansluitingen. De oplossing voor kleine ruimtes. De Standard radiator biedt warmte op maat, in elke omgeving. De Standard is niet alleen beschikbaar in alle standaardmaten maar ook in een verzinkte versie. De Piano Uni 6 zorgt in no time voor de gewenste temperatuur. Met 6 verschillende aansluitingen past hij in elk interieur. Het strakke rooster, de fraaie zijpanelen en de vlakke voorkant zorgen voor een mooi afgewerkt geheel.

CENTRIC COLLECTION

 

De Centric Collection van Brugman zorgt voor passend verwarmingscomfort zodat je op elk moment optimaal van je thuis kan genieten. De Centric is mooi afgewerkt en heeft een stijlvolle vormgeving. Hij is uitgerust met een slimme, vaste middenaansluiting waardoor de radiator eenvoudig gemonteerd kan worden. De Piano Centric paneelradiatoren zijn voorzien van een vlakke voorplaat. Samen met de afgeronde afwerking leidt dit tot een strak design dat extra wordt benadrukt door de slimme, vaste middenaansluiting. Het Centric Line gamma van Brugman biedt een meerwaarde voor elk interieur. Een efficiënte en elegante radiator met vlakke voorplaat en lijnen. Eigentijds comfort in de breedste zin. Hij komt met de intelligente middenaansluiting tegemoet aan al uw wensen.

11_fr_piano_universeel_kompakt_web.png
11_fr_piano_universeel_kompakt_web.png
21s-22_0.png
22-21s.png
line_fr-22_-web.png
10-11.png
21s-22.png

MINI COLLECTION

 

De Mini Collection is speciaal ontworpen voor woon- en werkruimtes met grote raam - partijen. Een schitterende combinatie van technologisch vernuft en doeltreffend toegepaste vormgeving. De Mini Collection heeft vanwege haar horizontale waterkanalen een gedwongen waterloop waardoor een maximale warmteafgifte wordt gerealiseerd. De warmteafgifte is hoog en zoals bij alle Brugman radiatoren, perfect afgestemd op de omgeving. De radiatoren kunnen zowel vrijstaand als tegen de muur gemonteerd worden.

mini_compact_rgb_10_08_2020.jpg
brugman_mini_detailbeeld.jpg
brugman_mini_detailbeeld.jpg

CLASSIC COLLECTION

 

De Column is een traditionele kolom - radiator, volledig op maat gemaakt en zeer geschikt voor grote, hoge vertrekken waar veel warmte nodig is. Deze radiator kenmerkt zich door zijn nostalgische uiterlijk. In onze zoektocht naar het authentieke grijpen we graag terug naar het verleden. Traditionele ontwerpen die onze woning een retro look en instant sfeer meegeven.

column_detail.png

BANO

 

De Bano Collection staat garant voor een mooie stijlvolle combinatie van horizontale ronde buizen met een verticale collector. Strak en elegant. Krachtig en efficiënt. Met een optimale warmteafgifte. De radiatoren zijn beschikbaar in verschillende maten, hoogtes en breedtes, zodat u zeker bent van een verwarming op uw maat.

bano_hoofdafbeelding.png
e-bano_regeling_2020.jpg

E COLLECTION

 

In zeer energiezuinige projecten, zoals Bijna-EnergieNeutrale-woningen en passiefhuizen, is een elektrisch warmte-element in de badkamer zeker het overwegen waard. Veel hedendaagse woningen zijn zo goed geïsoleerd dat er nauwelijks nog verwarming nodig is. Behalve op sommige plaatsen, zoals de badkamer. Om dan snel in te spelen op de warmtevraag, bent u het best af met een elektrische radiator. Zeker als u ook uw eigen elektriciteit opwekt met PV-panelen.

e-bano_regeling_2020.jpg
340_e-panel_horizontaal_rib_ep-h-rib_new
339_e-panel_horizontaal_vlak_ep-h-fl_new
339_e-panel_horizontaal_vlak_ep-h-fl_new
bottom of page