top of page

CEWOOD

CEWOOD logo klein.jpg

Gageldonk 6

4854 LH

Bavel

0657880227
info@prinmac.com
www.prinmac.com

  • Facebook
  • Instagram
linkedin icon.gif

CEWOOD

 

CEWOOD past met succes de 50-jarige Letse traditie toe van het produceren van houtwol panelen. CEWOOD SIA is een 100% Lets bedrijf dat momenteel meer dan 100 werknemers in dienst heeft.

Het bedrijf is opgericht in 2015. CEWOOD is de enige fabrikant van houtwol panelen in de Baltische staten en is wereldwijd een van de toonaangevende bedrijven binnen deze sector. De door ons bedrijf gehanteerde kwaliteitsnormen hebben ervoor gezorgd dat we de afzetmarkt van CEWOOD succesvol hebben kunnen uitbreiden naar een groot aantal landen.

Als bedrijf werken we continu aan de optimalisatie van productieprocessen, de introductie van nieuwe producten en het opleiden van mensen. Samen met deskundigen uit de branche (architecten, interieurontwerpers, aannemers en projectontwikkelaars) werken we aan het bepalen van de randvoorwaarden die nodig zijn om optimaal gebruik te maken van de unieke toepassingen van CEWOOD-panelen.

AKOESTISCHE PANELEN

Akoestische panelen zijn milieuvriendelijk, duurzaam en beschikken over uitstekende brandwerende, akoestische en thermische eigenschappen.

Gezien de unieke eigenschappen worden ze veel toegepast in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor de afwerking van plafonds en wanden, zeker in ruimtes waar een goede akoestiek benodigd is. Tevens toepasbaar in ruimtes met een relatieve hoge vochtigheid.

CONSTRUCTIE PANELEN

CEWOOD constructie panelen worden in Letland geproduceerd en zijn duurzaam en natuurlijk, milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid. Dankzij de natuurlijke grondstoffen creëren de paneelstructuren een aangenaam microklimaat, kenmerkend voor ruimtes die zijn afgewerkt met natuurlijk hout. De constructie panelen behouden hun unieke eigenschappen gedurende de gehele levensduur. Het materiaal wordt in Letland al meer dan 50 jaar toegepast en elders in Europe zelfs al meer als 100 jaar. De panelen hebben goede thermische waarden waardoor gebouwen beschermd worden tegen grote temperatuurschommelingen.

Design panelen

CEWOOD-design tegels zijn nieuwe producten met unieke, veelzijdige en esthetische eigenschappen van houtwol. Bovendien verbeteren ze de akoestiek aanzienlijk in de ruimte.

Elk paneel wordt met de grootste zorg op maat geproduceerd naar de wens van de klant, zowel voor moderne als klassieke interieurs. Ideaal voor architecten, ontwerpers alsook ook voor de particulieren. De panelen zijn beschikbaar in diverse kleuren en vormen zodat aan alle wensen kan worden voldaan.


De door CEWOOD ontwikkelde paneelsystemen zijn de perfecte oplossing voor de combinatie van thermische isolatie, geluidsisolatie en absorptie, voor zowel nieuwbouw, renovatie van woningen en utiliteitsbouw.

balva_ciekurs-03.jpeg
FSC_3_web.jpeg
bottom of page