top of page
compofloor kantoor.jpeg
Compofloor logo.gif

COMPOFLOOR

De renovatievloerenspecialist uit Noord-Holland

 

Compofloor is gespecialiseerd in het renoveren van begane grond vloeren. Onze passie is het uitvoeren van een vloerrenovatie met minimale overlast voor de bewoners. We doen dit met veel plezier rechtstreeks voor particuliere woningbezitters en projectmatig voor woningcorporaties of beleggers.

Isolatie van vloeren

Het Compofloor renovatievloer systeem is éénvoudig, duurzaam en energie-reducerend. De veelal ongeïsoleerde, tochtige en verrotte begane grondvloer wordt door ons mogelijk in 1 dag vervangen. Compofloor garandeert een comfortabel, luchtdicht vloersysteem dat u ondersteunt in het verlagen van de energie-rekening en verhogen van uw wooncomfort. De Compofloor bestaat uit isolatie-elementen die geheel omsloten zijn door composiet. De elementen zijn hierdoor zeer sterk en licht van gewicht en hebben een zeer hoge isolatiewaarde.

Renovatie van vloerenDoor onze ervaring weten wij dat bij vloerrenovatie de aansluiting van de nieuwe vloer op de bestaande bouwkundige constructie heel belangrijk is. Compofloor heeft hiervoor een speciaal montage anker ontwikkeld. Zodra de houten balken zijn vervangen zorgt het montage anker ervoor dat de nieuwe renovatievloer de bestaande muur niet extra belast en zorgen voor minder geluidsoverdracht tussen de nieuwe vloer en de bestaande bouwmuren.Door het composiet materiaal is een lange levensduur gegarandeerd. De elementen worden in onze eigen fabriek geprefabriceerd en tijdens de montage als “mannetje – vrouwtje” in elkaar geklikt. Hierdoor is de vloer luchtdicht en altijd met de juiste speling aangebracht voor het beste eindresultaat.

COMPOFLOOR

compofloor klein.jpg

De Stek 12

1771 SP

Wieringerwerf

085–0718888
sales@compofloor.nl

www.compofloor.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Het systeem Compofloor staat voor gegarandeerde kwaliteit.
 

Compofloor is een begane grond constructie-vloersysteem, gemaakt van een innovatief composiet materiaal.

De vloer is ontwikkeld om het bouwproces zoveel mogelijk te vereenvoudigen. De Compofloor wordt 100% prefab gemaakt in onze fabriek, in plaats van in uw woning. Dit resulteert er in dat uw keuze voor Compofloor garant staat voor minimale overlast, minimale beschadigingen en geen afval in uw woning na montage.

Compofloor_anker-2.jpeg

Unieke Compofloor oplegconstructie

Onze Compofloor-anker kenmerkt zich door de dragende koker aan de achterzijde van het anker. Dit zorgt ervoor dat ook in oude muren gegarandeerd de krachten op de juiste manieren kunnen worden afgedragen in de bouwmuur.

De positie van het anker zorgen ervoor dat de kwetsbare plekken, van de bestaande balksparingen van de oude houten balklaag, worden vermeden en de geluidsoverdracht naar de buren enorm wordt verminderd.

Het anker geeft voldoende ruimte (4-5 cm) om de waterleidingen en elektrabuizen langs de muur de kruipruimte in te brengen.

De composiet ligger die over de dragende ankers loopt zorgt voor een optimale afdracht van de krachten. Deze composiet ligger wordt altijd voorzien van oplegvilt om kraken en geluidsoverlast te vermijden

Het innovatieve Compofloor element

Het compofloor element is rondom omsloten met een glasvezelversterkt polyester, waardoor roesten en rotten van het element is uitgesloten.

Het holle element is volledig gevuld met een hoogwaardige isolatie. De basis-isolatiewaarde geeft een totale isolatiewaarde van Rc=4,44m2K/W voor de gehele opbouw van de vloer. De nieuwbouw-norm voor vloeren (2020) is op dit moment 3,5m2K/W.

Het element is lucht- en waterdicht. De luchtdichte onderlinge aansluiting van de elementen is samen met onze vaste partner Celdex (luchtdichtheid-specialist) ontwikkeld.

Afbeelding1.png
Afbeelding1-1.png

Constructieve toplaag op de Compofloor

In onze basisvloer hebben wij een doorontwikkelde OSB 4 plaat als topvloer opgenomen. OSB 4 is speciaal doorontwikkeld voor zware last dragende constructies en geschikt voor vochtige omstandigheden

De platen worden haaks op de elementen geschroefd om een optimale koppeling tussen de elementen te verzorgen. Dit resulteert in een samenwerking tussen de elementen en daardoor een comfortabele vloer.

Zwaluwstaartplaat, zandcementvloer, anhydrietvloer, cementgebonden beplating etc… wordt per situatie bekeken, maar is in principe mogelijk, zolang het constructief mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page