top of page
de-groot-gelijmde-constructies-banner.gi

DE GROOT VROOMSHOOP

Sinds 1927 bouwen wij bewust met hout. De toekomst vooruit.
De Groot introduceerde het prefab bouwen in serie en startte daarmee zijn levenswerk. Nu bouwen we circulair. En what’s next?
Wij staan waar de markt ons nodig heeft. Bouwen voor toekomstige generaties. Maken de wereld, die we met elkaar in bruikleen hebben, elke dag een beetje mooier…

 

We zijn gezond!

De Groot Vroomshoop is een gezond bedrijf. We zijn Financieel Gezond verklaard met een Graydon Award, een verantwoorde en prettige zakenpartner die u werk uit handen neemt en afspraken nakomt. We zijn een vitaal onderdeel van VolkerWessels.

 

Uit het goede hout gesneden

De Groot Vroomshoop is heel bewust maatschappelijk verantwoord ondernemer. Dat gaat veel verder dan een goede invulling en verbinding van de 3 P’s. Daarmee presteren we uiteraard goed, maar dat mag van ons verwacht worden. Wij voegden daar Proud en Pleasure aan toe. Je moet plezier hebben in wat je doet. Dat komt de productiviteit en creativiteit ten goede. En trots zijn op ons bedrijf, ons werk, samenwerkingsbanden en relaties en de producten en concepten waar we met z’n allen voor staan. Wilt u weten hoe collega’s het werken bij De Groot Vroomshoop ervaren? Zij vertellen het u graag!

DE GROOT VROOMSHOOP

de groot vroomshoop.jpg

Zwolsekanaal 36

7681 ED 

Vroomshoop

0546-666 333
info@degrootvroomshoop.nl
www.gelijmde-houtconstructies.nl

bottom of page