top of page
decoden banner.jpg

Decoden 3d walls

WELKOM BIJ DECODEN 3D WALLS

Bij decoden beschouwen we onszelf als een van de experts op het gebied van decoratieve 3D wandpanelen muurbekleding. Wij streven er voortdurend naar om nieuwe innovatieve producten op de Nederlandse markt te introduceren. Wij leveren voornamelijk aan handel en ontwerpstudio’s maar uiteraad ook aan individuele klanten.

3D gipsen wandpanelen zijn een voordelig en vooral esthetisch aantrekkelijke oplossing voor elk interieur. U kunt een individuele en creatieve benadering van het ontwerp van uw eigen huis kiezen door panelen naar uw smaak te combineren en te schilderen. Het materiaal waaruit de wandpanelen worden gemaakt is milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen. 3D gipsen wandpanelen zijn niet alleen een elegante oplossing, maar ook een extra bron van geluids- en warmte-isolatie, ze zijn ook bestend tegen maximaal 25 verflagen en hebben een levensduur van tot wel 60 jaar.

Decoden werkt samen met architecten en interieurontwerpers om hun artistieke flair tot bloei te brengen en de huizen van hun klanten tot leven te brengen. Ontwerpervaring en passie voor materialen drijven ons ertoe de beste op de markt te zijn. Al onze producten zijn 100% Maat en Handwerk voor een gegarandeerde kwaliteit.

 

Wij bieden een uitgebreide reeks van verschillende 3D gipsen wandpanelen aan perfect voor elk interieur. Het bereik van onze diensten omvat de levering van materialen en proffesionele installatie bij uw op locatie. De productiecapiciteit van de onderneming maakt het mogelijk om ook voor grote projecten te produceren. Klanten benadrukken het vertrouwen in ons en wij op onze beurt bevestigen onze proffesionaliteit en stabiliteit in samenwerking.

DECODEN 3D WALLS

decoden logo klein.jpg

Cruquiuszoom 116

2142 EW

Cruquius

020 23 95 609
info@decoden.eu
www.decoden.eu

  • Facebook
  • Instagram
linkedin icon.gif
bottom of page