top of page

EBBEN TREES

Boomkwekerij Ebben is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Vanuit onze visie op groen en het kweken van bomen geven we identiteit aan de woon-, werk- en leefomgeving, creëren we sfeer en dragen we bij aan de biodiversiteit. Met een veelzijdige en bijzondere collectie bomen en heesters voor elke denkbare toepassing weten we ook uw groenproject te transformeren tot een buitenruimte van formaat. Daarnaast draagt Boomkwekerij Ebben als kennispartner bij aan een brede kijk op duurzame, groene toepassingen in de openbare ruimte.

 

Innovatie in kleur, textuur en toepassing

Aandacht voor innovatie in kleuren, texturen en toepassingen vormt een belangrijk uitgangspunt in onze boomkwekerij. Die innovaties zijn onder andere terug te vinden in ons sortiment klimaatbomen, inheemse en uitheemse meerstammige bomen en robuuste klim- en boomhutbomen. Onze klimaatbomen zijn opgewassen tegen extreme hitte en koude en vormen daarmee een sterke selectie voor nu en de toekomst. 

Bekijk ons assortiment karakteristieke bomen

Uniek assortiment

Onze unieke inheemse en uitheemse meerstammige bomen, bieden dankzij hun natuurlijke kleur- en vormenrijkdom vele mogelijkheden in de openbare ruimte. En onze robuuste klim- en boomhutbomen brengen vooral natuurbeleving en speelplezier.
Ebben doet voortdurend onderzoek naar de toepassing van bomen in de openbare ruimte, om te zorgen voor een sterk en duurzaam assortiment. Bovendien worden al onze bomen gekweekt met respect voor het milieu, wat zorgt voor duurzame, sterke bomen.

Tree Delivery

Méér dan 130 werknemers zorgen ervoor dat onze producten in heel Europa te zien zijn. Jaarlijks laden we ongeveer 2500 vrachtwagens, die op weg gaan om onze groene producten te leveren op de meest uiteenlopende locaties. Hierbij kunt u denken aan steden, parken en privétuinen, maar ook in dierentuinen en rondom paleizen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen vindt u onze bomen terug.

EBBEN TREES

ebben trees.jpg

Beerseweg 45

5431 LB

Cuijk

0485-312021
info@ebben.nl
www.ebben.nl

Marlan, solid surface, duurzaam oppervlaktemateriaal, werkbladen, keukens, badkamers, medische toepassingen, winkelinrichting, achterwanden, tafels, vensterbanken, balies, wandbekleding, gevelbekleding, meubels, frontjes, laden.

bottom of page