top of page

H17

TERREININVENTARIS

ERDI

Straatmeubilair, verkeerstechniek en wegbebakening van Erdi

Als technische serviceorganisatie ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt Erdi straatmeubilairwegbebakening en verkeerstechniek. Bij de ontwikkeling van deze producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Op deze website kunt u navigeren door drie hoofdgroepen: straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Hier vindt u een compleet overzicht van onze producten, gerealiseerde projecten en innovaties.

De technische kennis van, en de ervaring rond talrijke projecten vormen voor Erdi de brede basis voor innovatieve en praktijkgerichte totaaloplossingen voor de inrichting van de openbare ruimte.

Parkbank of boombank bestellen?

De productlijn straatmeubilair van Erdi bestaat voor een groot deel uit parkbanken, buiten zitbanken en boombanken. Binnen de collectie zitbanken nemen de Canapé en Canapé Retro een belangrijke plaats in. Alle uitvoeringen worden, enkel of dubbel, qua lengte, materiaalkeuze en styling op maat gemaakt. De zitbanken van Erdi zijn duurzaam vervaardigd en voorzien van FSC® houten elementen. Deze zijn bovendien blind gemonteerd om vandalisme tegen te gaan.

Afzetpalen, parkeerbeugels, fietsenrekken en afvalbakken

Verder zijn onze afzetpalenfietspadpalen, parkeerbeugels, fietsenrekken en afvalbakken belangrijke straatmeubilair productgroepen. De afzetpaal is ontwikkeld om ongewenst verkeer tegen te gaan. De goed zichtbare afzetpaal model 90 is in al zijn uitvoeringen verkrijgbaar zoals vast, wegneembaar, klapbaar en verzinkbaar. Verder is er de afgelopen jaren de FietsFlex serie palen ontwikkeld. Deze afzetpalen zijn vergevingsgezind en uit te voeren met Solar Flash ledverlichting. Dit om de fietsers tijdig te informeren en bij een eventuele aanrijding het letsel zoveel mogelijk te beperken.Mocht u uw fiets netjes en veilig willen stallen dan bieden wij verschillende fietsenrekken en fietsnietjes. Diverse fietsenrekken voldoen aan de FietsParKeur norm. FietsParKeur is een set normen 

die de kwaliteit van een fietsenrek garandeert.

De afvalbakken van Erdi zijn robuust en hebben veelal een grote literinhoud.

ERDI

erdi logo klein.jpg

Rechte Tocht 3-5

1507 BZ 

Zaandam

075-6173357
info@erdi.nl
www.erdi.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.png

STRAATMEUBILAIR

De kunst van het ontwerpen rust al sinds de oudheid op twee principes: vorm en functie. De ideale balans tussen deze uitgangspunten laat Erdi dan ook in alle totaalconcepten terugkomen. En dat is zichtbaar in ons straatmeubilair, te vinden in talloze straten, wegen en parken. Grote groepen mensen consumeren deze ruimten en ieder van hen heeft daarbij zijn eigen wensen en eisen ten aanzien van de inrichting. Het moet praktisch, mooi, maar ook duurzaam zijn. Eisen waar we bij Erdi niet snel van onder de indruk raken.

Erdi afzetpalen

Afzetpalen

Erdi rijwielbijzethekjes/fietsnietjes
Erdi canape buiten zitbanken
Erdi outside buiten zitbanken
Erdi parkbanden
boombanken-1.jpg.webp
Erdi picknicksets
erdi stoelen.webp
Erdi afvalbakken.webp
Hondenpoepbak-1.jpg.webp
Rokersafvalbakken-1.jpg.webp
Parkeerbeugel-1.jpg.webp
Hoogtebegrenzer-1.jpg.webp
Hekwerken-1.jpg.webp
Boombeschermers-1.jpg.webp
erdi-vktechniek-4.jpg.webp
RVS-straattegel-Punaise-1.jpg.webp
Fietsoverkapping-1.jpg.webp
Bijenjhotels-1.jpg.webp
Bloem-en-plantenbak-1.jpg.webp
Boomrooster-1.jpg.webp
Piramide-1.jpg.webp
Schoolzone-1.jpg.webp
Voetbalkooi-1.jpg.webp

Erdi, straatmeubilair, verkeerstechniek, wegbebakening, verkeersborden,parkbank,boombank, afzetpalen, 

fietspadpalen,parkeerbeugels, fietsenrekken, afvalbakken

bottom of page