top of page
esc-dronten-banner.gif
EPD verklaring.png

ESC DRONTEN

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
linkedin icon.gif
ESC dronten logo.jpg

Adres: Noorderbaan 14

Postcode: 8256 PR

Plaats: Biddinghuizen

T: 0321-332103
E: verkoop@escdronten.nl
W: www.escdronten.nl

ESC Dronten

 

Ontdek de mogelijkheden met keramische gevels van ESC

Wilt u een prachtige gevel die voldoet u aan alle eisen van de hoogstaande hedendaagse architectuur? Met Tonality kiest u voor design, duurzaamheid & kwaliteit. Door de onbeperkte mogelijkheden zijn de creatieve mogelijkheden grenzeloos.

Tonality® is een innovatief gevelsysteem op basis van hoogwaardige keramische tegels. Zo bieden wij een fraai lijnenspel, een uitgebreid kleurenpalet en een perfecte afwerking, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Opvallend op technisch vlak is bovendien het ingenieuze, tijdbesparende montagesysteem.

 

Wenst u meer informatie? Of wilt u geïnspireerd worden? 

Neem contact op

 

De voordelen voor architecten

  • Onbeperkte mogelijkheden in keramische gevels

  • Puur vakmanschap

  • Kleurvast

  • Toonaangevende vormgeving en creativiteit

ESC Dronten stelt mensen in staat om unieke gebouwen te creëren die in harmonie zijn met hun omgeving en het milieu.

Zoveel architectonische vrijheid

Ontwerp wat u maar wilt, wij zorgen voor de rest. Uw ideeën hoeven niet langer afhankelijk te zijn van wat technisch vereist is. En niet in de laatste plaats als ze gerealiseerd worden met TONALITY-geveltegels. Combineer hoogwaardige geveltegels in verschillende formaten, talloze kleuren en met veel verschillende oppervlaktetexturen met klassieke of moderne structurele bouwontwerpen - TONALITY biedt u de vrijheid van onbeperkte ontwerpen. We maken hier geen grote golven. Afgezien van misschien de 'The Wave' in Denemarken.

Verschillende ontwerpen kleuren de omgeving

TONALITY is geïnspireerd door voorbeelden uit de natuur. U kunt kiezen uit meer dan 50 standaardkleuren en -ontwerpen. En mocht uw gewenste kleur ontbreken in dit brede spectrum, dan kan bijna elke kleurtint als een speciale kleur worden gerealiseerd. Langdurige kleurechtheid en UV-bestendigheid zijn dan nog steeds van kracht.

Informatie en downloads

Hier kunt u de onderstaande informatie downloaden van het Tonality Gevelsysteem.

logo tonality.png
Veel verschillende ontwerpen in plaats g

Een gevel met verschillende aspecten

Oppervlakkig gezien meer dan alleen een gevel. Naast het brede scala aan kleuren en ontwerpen, zijn wij een expert in het ontwerpen van oppervlakteafwerkingen. En dankzij het sinterafvuurproces van KERALIS® krijgen TONALITY gevelpanelen een ongekend egaal, glad en dicht oppervlak.

Verscheidenheid op de gevel.jpg

Wanneer ideeën verder gaan...

Nieuwe ideeën zijn ook zichtbaar te maken in nieuwe kleuren en oppervlakken. Met zijn gevelpanelen wil TONALITY duurzame ideeën een tastbare realiteit maken voor nieuwe en onafhankelijke gebouwen. Om deze buitengewone gebouwen te kunnen realiseren, zijn er aangepaste gevelstenen nodig.

Wanneer_ideeën_verder_gaan.jpg

Een gevel op maat

Flexibiliteit van het ontwerp begint met flexibiliteit in vorm en maat. TONALITY gevelpanelen kunnen precies worden geproduceerd, tot binnen een millimeter van 150 x 300 mm tot 400 x 1.600 mm.

Elke gevel is als een maatpak.jpg
kleurenkaart esc-1.jpg

TONALITY KLEURENKAART

2019-02-22_Tonality-Imagebroschuere-EN-1

TONALITY BROCHURE

TONALITY_Fassadenplaner.jpg

TONALITY FACADENPLANNER

TONALITY milieuverklaring.jpg

TONALITY MILIEU PRODUCTVERKLARING

PROJECTEN

bottom of page