top of page
excluton banner.jpg

H15

BESTRATINGSWERK

EXCLUTON

Over ons

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, levert een assortiment voor tuininrichting en inrichting van de Openbare Ruimte.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en wij zijn dan ook trots dat wij kunnen melden dat wij voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid zijn beloond met het zilveren Cradle to Cradle certificaat!

Dit betekent dat onze producten van beton, natuursteen en keramiek niet alleen in allerlei tuintypes kunnen worden toegepast maar ook nog eens aansluiten op de hedendaagse duurzaamheidseisen.

Excluton biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ruim 130 mensen werken dagelijks aan de productie en verkoop van ruim 2200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en Openbare Ruimte. Excluton levert aan steenspecialisten, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw en de overheid.

Dealernetwerk Excluton

Door middel van een uitgebreid dealernetwerk zorgen wij ervoor dat onze sierbestrating producten door heel Nederland verkrijgbaar zijn. Om de kwaliteit van onze dealers te garanderen, zijn onze dealers zorgvuldig geselecteerd op locatie, productkennis en de juiste kennis van het sierbestrating vak.

 

Onze dealers kunnen u een gedegen voorlichting geven over de voordelen, nadelen en toepassingen van een type steen of tegel. Bij een offerteaanvraag op de Excluton site zal de dichtstbijzijnde dealer een offerte uitbrengen. De dealers worden door Excluton bepaald op basis van uw locatie. Via een dealer bij u thuis zal uw bestelde Excluton sierbestrating vervolgens zorgvuldig worden geleverd.

 

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan dealers, dus er is altijd wel een dealer bij u in de buurt!

Naar dealers

EXCLUTON

excluton logo.jpg

Noord Zuid 173

6651 KD

Druten

0162-576576
gww@excluton.nl
www.excluton.nl

  • Facebook

Product categorieën

beton-bestrating-1.jpg

BETONTEGELS

gebakken-steen-1.jpg
muurelementen-1.jpg
keramische-tegel-1.jpg

excluton

bottom of page