top of page
foskmirrors-meis.jpg

FOSK MIRRORS

Over FOSK Mirrors
Foskmirrors.com is een jong bedrijf uit het noorden van Nederland. Wij verkopen spiegels voor uiteenlopende doeleinden en hebben daarom verschillende soorten spiegels in ons assortiment, waaronder onze unieke Fosk verrijdbare spiegel. U kunt bij ons terecht voor spiegelwanden, balletspiegels, dressuurspiegels, visagie spiegels of een fitness spiegel. Ook kunt u bij ons een spiegel huren of een reeds gebruikte spiegel aanschaffen. Wij leveren door heel Nederland. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u de juiste spiegel krijgt.

 
Al deze spiegels voldoen aan onze uitgangspunten: kwaliteit, bruikbaarheid en veiligheid.

Uniek product
Onze Fosk verrijdbare spiegel is een doordacht en uniek product. Deze spiegel is ideaal voor locaties waar geen vaste spiegel aanwezig is of als u een spiegel mee wilt nemen van locatie naar locatie. Op diverse locaties worden onze spiegels met veel plezier gebruikt. Voor de hand liggen locaties als sport- en dansscholen, revalidatiecentra en bij fysiotherapeuten. Maar ook scholen, theaters en evenementenhallen, binnenhuisarchitecten en reclamebureaus gebruiken onze spiegels naar tevredenheid.

Kortom, voor elke locatie levert Fosk Mirrors een bruikbare, betrouwbare en betaalbare spiegel op maat.

Sociaal betrokken
FOSK Mirrors staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Allereerst doen wij dit naar u als consument door u hoogwaardige producten te leveren en hiervoor garant te staan. Bij ons blijft u klant, ook lang nadat u een product heeft aangeschaft. Daarnaast zorgen wij dat onze producten verantwoord worden vervaardigd.In bredere zin geven wij hier inhoud aan door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. We signaleren sociale problemen en proberen deze op een ondernemende manier op te lossen. Ook is Fosk Mirrors betrokken bij projecten op het gebied van mens, milieu, derde wereld, kunst, cultuur en sport.

FOSK MIRRORS

fosk logo klein.jpg

Firmawei 15

8501 XL

Joure

0513 41 0000  
info@foskmirrors.com
www.foskmirrors.com

  • Facebook
  • Twitter
linkedin icon.gif

SECTOREN

ARCHITECTUUR EN BOUW

Fletcher-hotel-Amsterdam-A2-hero.jpeg

Een betrouwbare partner

Voor de uitvoering van uw projecten wilt u kunnen vertrouwen op uw toeleveranciers. Bestelde onderdelen moeten op tijd geleverd worden, niet eerder én zeker niet later. Ook moeten ze stuk voor stuk voldoen aan uw eisen. Op FOSKMirrors.com kunt u rekenen. Wij leveren spiegels geheel naar wens en op het afgesproken moment.

Voor elk project en elke spiegel

Ongeacht de grootte van uw project en uw wensen kunt u bij ons terecht. Dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark kunnen we alle mogelijke spiegels voor u maken. Wilt u advies over een ontwerp, dan helpen we u graag. Is uw ontwerp al definitief, dan kunt u het uitgewerkt in de gangbare tekenprogramma’s bij ons aanleveren. En mocht u het willen, dan komen we natuurlijk ook inmeten.

Turnkeyproducten

Naast spiegels kunnen we ook aanverwante producten voor u maken. Ook hout en metaal kunnen we geheel naar wens bewerken. Wilt u een spiegel in een metalen frame of in een houten omlijsting, dan zorgen wij daarvoor. Zodra de opdracht bekend is, gaan we voor u aan de slag. Op de afgesproken dag en tijd leveren we uw spiegels af. Indien gewenst verzorgen we ook de montage.

bottom of page