top of page

FRANKE

Onze reis begint vanuit het hart van elk huis, de keuken: we koken er, we eten er, we brengen er samen tijd door en dat, vaker wel dan niet, allemaal tegelijkertijd. Wij zijn al meer dan 110 jaar geïnspireerd door Zwitsers vakmanschap en hoogwaardige techniek en we combineren eersteklas en duurzame kwaliteit met intuïtieve ontwerpen om je een goede "Home Solution" te bieden in plaats van eenvoudige producten.

Wij ontwerpen al onze producten om op zichzelf uitstekend en ongeëvenaard in prestaties en stijl te zijn, maar we weten dat eendracht macht maakt en dat elke keuken zijn eigen behoeften heeft. Daarom hebben wij verschillende collecties ontwikkeld die dezelfde stijl en filosofie combineren en je talloze mogelijkheden bieden om de omgeving te creëren die je altijd al voor ogen hebt gehad en die je altijd al wilde.

 

Voedsel voorbereiden: keukenkranen, spoelbakken en afvalsystemen

Bekroonde, slimme, milieuvriendelijke keukenkranen, perfect gecompleteerd door elegante, ruime spoelbakken die kunnen worden uitgerust met accessoires of andere slimme toebehoren, zodat je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand hebt. Alles in de beste, meest duurzame en hygiënische materialen, bijvoorbeeld roestvrijstaal of ons exclusieve Fragranite.

Keukenapparatuur: ovens, magnetrons, kookplaten, koelkasten en vaatwassers

Wanneer we onze apparaten ontwerpen, doen we dat met jouw routines in gedachten, zodat we functionele oplossingen kunnen bieden die gebruiksvriendelijk zijn, slim in hun functies en mooi om naar te kijken.

Afzuigkappen: kookplaatafzuiging, plafondunits, wandmodellen

Elke keuken heeft zijn specifieke behoeftes. Daarom hebben we een reeks afzuigkappen gecreëerd die je kunnen verrassen met hun technologie, efficiëntie, verlichting en prachtige ontwerpen. Ontdek de beschikbare kleuren, vormen en bijzondere technieken van inbouwschermen tot lucht zuiverende systemen.

Oplossingen die samenwerken

Onze afzonderlijke producten smelten allemaal samen in functionele systemen die bedoeld zijn om jouw leven te vergemakkelijken en het oog te strelen dankzij perfect op elkaar afgestemde kleuren, ontwerpen en combinaties. Als alles samenkomt, is het gemakkelijker om van elk moment te genieten.

FRANKE

franke logo.png

Lagedijk 13

5705 BX

Helmond

0492-585111
ws-info.nl@franke.com
www.franke.com

PRODUCTEN

SPOELBAKKEN

KOOKPLAATAFZUIGING

KEUKENKRANEN

OVENS

KOKENDWATERKRANEN

AFZUIGKAPPEN

KOOKPLATEN

bottom of page