top of page
geberit banner.jpg

GEBERIT

Geberit, pionier in sanitair- en leidingsystemen, levert grensverleggende oplossingen voor de moderne badkamer en sanitaire installaties. Ontdek ons uitgebreide assortiment, ontworpen met een focus op innovatie en duurzaamheid, waardoor we wereldwijd een vooraanstaande positie bekleden.

Onze Sterke Punten:

  1. Innovatieve Technologieën: Geberit is synoniem met vooruitstrevende sanitaire technologieën. Onze voortdurende inzet voor onderzoek en ontwikkeling zorgt ervoor dat onze producten niet alleen voldoen aan, maar ook de normen bepalen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design.

  2. Strak en Ruimtebesparend: Onze inbouwreservoirs voor toiletten zijn een subtiel staaltje van ruimteoptimalisatie. Discreet achter de muur geplaatst, zorgen ze voor een strakke en eigentijdse uitstraling in elke badkamer.

  3. Stijlvolle Bedieningsplaten: Geef het spoelproces een persoonlijke touch met onze diverse collectie bedieningsplaten. Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passend bij elke badkameresthetiek.

  4. Duurzaamheid in Actie: Bij Geberit streven we naar duurzaamheid in al onze processen. We bieden waterbesparende oplossingen en hanteren milieuvriendelijke productiemethoden om bij te dragen aan een groenere toekomst.

  5. Wereldwijde Uitstraling: Met een wereldwijd netwerk bedienen we klanten over de hele wereld. Ons hoofdkantoor in Zwitserland is de kern van waaruit we de internationale markt bedienen.

  6. Ondersteuning en Training: Wij investeren in de kennis van professionals in de sanitairbranche. Onze trainingen en ondersteuning voor installateurs, architecten en ontwerpers zorgen voor een optimale toepassing van onze producten.

Geberit: Waar innovatie, design en duurzaamheid samenkomen voor een revolutionaire badkamerervaring. Ontdek de toekomst van sanitair met onze toonaangevende oplossingen.

GEBERIT

geberit.jpg

Fultonbaan 15

3439 NE

Nieuwegein

030-6057700
info.nl@geberit.com
www.geberit.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest

BADKAMERSERIES

Geberit one.jpg
geberit-citterio.jpg
xeno2.jpg
geberit-myday.jpg
geberit-bath-acanto.jpg
geberit icon.jpg
geberit-smyle.jpg
geberit-renova.jpg

GEBERIT RENOVA

Voor elke ruimte een passende inrichting en uitrusting. Het perfecte design voor verschillende denkbeelden. Zo eenvoudig en goedkoop kan het zijn om een oude badkamer in nieuwe glans te laten schitteren.

lees meer...

geberit renova-plan.jpg
geberit renova-compact.jpg
geberit variform.jpg

GEBERIT VARIFORM

Het stijlvolle designconcept van Geberit Variform wastafels is gebaseerd op vier geometrische basisvormen: rond, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig. Het verfijnde design van de wastafels in combinatie met de VariForm onderkasten zorgt voor een tijdloos design dat perfect in iedere badkamer past.

lees meer...

geberit option.jpg
geberit-300.jpg
geberit-300-comfort.jpg

GEBERIT 300 COMFORT

Met Geberit 300 Comfort hebben we er alles aan gedaan om de zelfstandigheid van mensen met lichamelijk beperkingen zo veel mogelijk te bevorderen. Elk onderdeel is ergonomisch doordacht en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

lees meer...

geberit kids.jpg
geberit-300-varocor.jpg

NBS besteksystematiek NBS bouwbestek NBS bestekteksten NBS werksoorten NBS bestekspecificaties NBS fabrikantenindex NBS bouwmaterialen 

bottom of page