top of page
gerflor-rapport-rse-slider.jpeg
Gerflor-Logo.png

GERFLOR THE FLOORING GROUP

"Verleg grenzen met Gerflor: Uw Marktleider in Vernieuwende Vloeroplossingen"

Ontdek de ongeëvenaarde expertise van Gerflor, dé marktleider in veerkrachtige vloeroplossingen. De Gerflor Group staat synoniem voor het creëren, vervaardigen en op de markt brengen van cutting-edge, design-gedreven en milieubewuste vloer- en interieurafwerkingen. Als vooraanstaand fabrikant van vinylvloeren zijn we wereldwijd actief in meer dan 100 landen, en blijven we voortdurend vooroplopen in nieuwe marktontwikkelingen.

Strategisch Milieubeleid: Gerflor is met trots een eco-bewuste vloerenfabrikant. Al onze productielocaties zijn ISO14001-gecertificeerd, wat staat voor de hoogste normen op het gebied van milieukwaliteit en het welzijn van ons personeel. Gerecyclede materialen zijn integraal verweven in al onze productlijnen, inclusief ons innovatieve assortiment 'looselay' vloeren, waarbij lijmgebruik tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor dragen onze producten niet alleen bij aan milieucertificeringen, maar bieden ze ook duurzame oplossingen voor onze klanten.

Gerflor's Unieke Expertise: De Gerflor Group verenigt vier kernexpertises: innovatie, decoratie, duurzaamheid en maatwerk. Dit unieke samenspel vormt de kern van onze kracht.

T.R.A.C.E. Kernwaarden: Onze kernwaarden, verwoord in T.R.A.C.E., belichamen een toewijding aan Teamwork, Respect & Integrity, Accountability & Commitment, Customer Success en Entrepreneurship & Agility. In een snel evoluerende wereld zetten wij ons in om levens te verbeteren door veilige en creatieve vloeroplossingen te bieden die verwachtingen overtreffen en bijdragen aan een betere wereld.

Toegewijd Team voor Uw Succes: Bij Gerflor is ons toegewijde team van onschatbare waarde. Gedreven door ondernemerschap, respect, vriendelijkheid en een partnerschapsethos, spelen onze medewerkers een essentiële rol in de merkbeleving van Gerflor. We streven ernaar om samen met hen te bouwen aan uw succes.

Passie voor Uw Succes: Bij Gerflor groeit ons merk door positieve ervaringen die wereldwijd worden gedeeld door tevreden klanten en toegewijde medewerkers. Wij anticiperen op en voldoen aan uw specifieke behoeften, waar ter wereld u zich ook bevindt, met totale kwaliteit en concurrerende oplossingen om uw projecten tot een succes te maken.

Milieutoewijding - WE CARE / WE ACT: Gerflor zet zich in voor het milieu door vloerbedekkingen en wandoplossingen te ontwerpen die lang meegaan, het leven vergemakkelijken en de gezondheid van gebruikers beschermen. Onze producten zijn niet alleen milieuvriendelijk ontworpen, maar bieden ook diverse recycle-opties aan het einde van hun levensduur.

 

Gerflor staat voor u klaar met klantspecifieke ondersteuning. Met meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen, richten wij ons op het vervullen van de specifieke eisen van diverse markttoepassingen, zoals commerciële ruimtes, onderwijs, gezondheidszorg, sportfaciliteiten en woongebouwen. Ontdek de meerwaarde van Gerflor voor inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

GERFLOR THE FLOORING GROUP

gerflor logo klein.png

Doctor Holtroplaan 30

5652 XR

Eindhoven

040 266 1700
gerflornl@gerflor.com
www.gerflor.nl

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page