top of page
Child_helmet_house_HH324.jpeg

H+H BENELUX

H+H Benelux maakt deel uit van een internationaal gevestigde groep met een geschiedenis van meer dan 100 jaar in diverse Europese landen. Binnen Europa staat de H+H Groep op de op één na grootste positie als producent van cellenbetonproducten, waarmee ze een aanzienlijke marktpositie bekleden. Hun specialisatie ligt in de productie, verkoop en voortdurende ontwikkeling van hoogwaardige cellenbetonproducten.

Het kloppend hart van H+H Benelux bevindt zich in Nederweert, direct aan de A2 in de provincie Limburg in Nederland. Deze strategische locatie biedt een centrale uitvalsbasis om klanten in Nederland, België en Luxemburg van dienst te zijn.

De kernactiviteiten van de H+H Group zijn gericht op de productie en verkoop van cellenbetonproducten. De groep omvat H+H International A/S als moedermaatschappij, met dochterondernemingen verspreid over Denemarken, Duitsland, Benelux, Polen, Rusland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In Duitsland, Polen, Rusland en het Verenigd Koninkrijk zijn er bedrijven die zowel productie als verkoop combineren, terwijl andere landen zich voornamelijk richten op verkoopactiviteiten.

Als creatieve bouwpartner voor architecten biedt H+H een breed scala aan producten voor metselwerkconstructies die voldoen aan de groeiende eisen voor kwalitatieve en duurzame gebouwen. De focus ligt op het bereiken van zowel kostenefficiëntie in de productie als het leveren van producten die hoogwaardig metselwerk mogelijk maken.

Architecten profiteren van het uitgebreide assortiment aan formaten, beproefde constructies voor hoge isolatie (warmte, vuur, geluid), uitstekende bereikbaarheid voor orderacceptatie en technisch advies, snelle levertijden en een ruime voorraad in de fabrieken. Dit alles wordt ondersteund door hoogwaardige producten en deskundige contactpersonen die het volledige assortiment beheren.

Het bedrijf legt een sterke nadruk op het aangaan van langetermijnpartnerschappen en biedt grote betrouwbaarheid in hun dienstverlening, wat zich vertaalt naar een toewijding aan klanttevredenheid gedurende alle fasen van het bouwproces.

H+H BENELUX

hplush logo.jpg

Nikkelstraat 4

6031 TR

Nederweert

0495-450169
info@hplush.nl
www.hplush.nl

PRODUCTEN

H+H

H+H Lijmblokken.

Licht van gewicht en grote draagkracht.

H+H produceert lijmblokken in diverse kwaliteiten. Afhankelijk van de kwaliteit kunnen de lijmblokken worden toegepast voor niet-dragende binnenwanden, dragende wanden en (brandwerende) scheidingswanden. Het biedt vele mogelijkheden voor allerlei soorten bouwconstructies. Een product dat licht van gewicht is en zodoende snel en gemakkelijk verwerkt kan worden. 

Cellenbeton is onbrandbaar en behoort conform NEN-EN 13601-1 tot de Europese brandklasse A1. De zeer kleine productietoleranties zorgen ervoor dat de uit H+H cellenbeton opgebouwde wanden eenvoudig en snel afgewerkt kunnen worden.

Kortom, met de cellenbetonblokken van H+H is het voor zowel de vakman als de doe- het-zelver mogelijk om in zeer geringe tijd een kwaliteitswand op te bouwen.

H+H_Lijmblokken.jpeg

Productinfo & Downloads H+H Lijmblokken: Productflyers, Assortimentsoverzicht,  DoP verklaringen

Hydrofobe Kimblokken Thermische isolatie en hoge druksterkte.

Kimblokken van H+H hebben een zeer goede thermische isolatie en een hoge druksterkte waardoor ze in vrijwel elke dragende wand toegepast kunnen worden als thermische onderbreking. 

Met de gehydrofobeerde kimblokken van H+H lost u problemen van isolerende delen tussen dak en vloer met traditionele bouwmaterialen volgens EPB wetgeving eenvoudig op. De kimblokken van H+H laten zich net zo eenvoudig verwerken als de overige cellenbetonproducten van H+H. Ze zijn in verschillende maten te leveren.

H+H_kimblok.jpeg

Productinfo & downloads H+H Hydrofobe Kimblokken: Productflyer, Assortimentsoverzicht

H+H-Ronde-Blokken.jpeg

Ronde blokken. Er is zoveel meer mogelijk.

Met de H+H ronde cellenbeton lijmblokken kunt u diverse ronde wanden realiseren, zoals douchewanden, schoorstenen, trappenhuis. Maar ook afgeronde hoeken bij een doorloop of ingang om 'de loop' van een interieur te benadrukken. 

De ronde blokken zijn leverbaar in 6 standaardformaten en creëren totaal andere mogelijkheden voor de plaatsing en vormen van cellenbeton binnenwanden.

Productinfo & downloads Ronde blokken:  Assortimentsoverzicht

H+H_Thermoblokken-combi.jpeg

Thermoblokken. Duurzame en goede warmte isolatie.

H+H produceert een samengesteld cellenbeton blok met geïntegreerde thermische isolatie. Met deze energie sparende lijmblokken doet H+H een grote stap richting energie besparend en milieu bewust bouwen met een R-waarde van 7,5m2KW.  

Deze handzame blok is uitermate geschikt voor het bouwen van massieve buitenwanden

Productinfo & downloads Thermoblokken: Productflyer, Assortimentsoverzicht

Megablokken. Snel bouwen met cellenbeton megablokken van H+H.

Bouwen gaat nog sneller met H+H Megablokken (XXL).

Door het grote formaat van deze blokken bouwt u in korte tijd een wand en bent u verzekerd van uitstekende warmte-isolatie met minimale koudebruggen H+H Megablokken zorgen voor een goede geluidsisolatie en zijn bovendien onbrandbaar.

Kortom: met H+H Megablokken bouwt u een wand die voldoet aan alle eisen rondom isolatie, kwaliteit en veiligheid.

Productinfo & downloads Megablokken: Productflyer, Assortimentsoverzicht

H+H_Megablok.jpeg

VHP. Efficiënt en kwalitatief bouwen. Optimale oplossing voor reguliere bouwprojecten.

De combinatie van efficiënt bouwen en kwaliteit zorgt ervoor dat de verdiepingshoge panelen van H+H niet meer weg te denken zijn in de huidige woningbouw.

Wie eenmaal gezien heeft hoe snel de niet-dragende binnenwanden opgebouwd worden met verdiepingshoge panelen van H+H kan zich niet voorstellen hoe het ooit anders ging.

Zoals de naam aangeeft, zijn de panelen verdiepingshoog. Maar niet alleen de snelheid van het plaatsen is ongekend, de verdiepingshoge panelen kunnen reeds in een zeer vroeg stadium van de bouw geplaatst worden. Met alle voordelen voor uw planning!

H+H_VHP.jpeg

Productinfo & downloads Verdiepingshoge Panelen: Productflyers, Assortimentsoverzicht , DoP verklaringen

Lateien. Geen of geringe koudebrug.

Lateien van H+H zijn draagconstructies die worden toegepast boven deur- en raamsparingen om de belasting van de bovenliggende constructie te kunnen opvangen.

Bij een wand uit H+H cellenbeton dienen ook cellenbetonlateien toegepast worden, dit om scheurvorming in de wanden tot een minimum te beperken. De uitzetting en krimp van de latei is hierdoor gelijk aan de uitzetting en krimp van de rest van de wand. Afhankelijk van de dikte van de wand, de sparingmaat en de op te nemen belasting, is er een keuze uit 4 verschillende soorten mogelijkheden: 

  1. H+H lateien

  2. H+H lateien 125

  3. H+H U-lateien

  4. H+H U-schalen

H+H_Latei.jpeg

Productinfo & downloads Lateien: Productflyer, Assortimentsoverzicht

Cellenbetonlijm. Voor zowel horizontale als verticale verwerking.

H+H Cellenbetonlijm is toepasbaar voor cellenbeton blokken en kan zowel wel horizontaal als verticaal worden verwerkt.
De lijm is verkrijgbaar in 11,5kg zakken en 25kg zakken. De 25kg zakken worden per pallet van 40 zakken geleverd en de 11,5kg zakken per stuk.

De lijm vermengen met water in een kuip en met een roerstaaf een klontvrije pasta maken. De verhouding van lijm en water wordt aangegeven op de verpakking.

Productinfo & downloads Cellenbetonlijm: Productflyer, Assortimentsoverzicht

HH-cellenbetonlijm-zak.png
bottom of page