top of page
HMdesignsanitair.jpg

HM DESIGNSANITAIR

HM designsanitair, agent en importeur van de Italiaanse design merken Edoné en Geda, wil graag exclusief blijven en verkoopt derhalve niet via de groothandel of het internet. Wie op zoek is naar een design kraan of meubel voor de badkamer of keuken doet zaken via het dealernetwerk of de architect.

Onze producten vind je niet op iedere hoek van de straat,’ aldus directeur Hans Maassen. Wij verkopen sanitair dat anders is dan gemiddeld genomen verkrijgbaar is. Natuurlijk is er veel standaard sanitair op de markt, maar daar wordt een architect qua design niet warm of koud van.

Edoné en Geda daarentegen worden gevoed door designers die continu vooroplopen. Deze ontwerpen vind je nergens anders en dat is precies waar wij op inzetten.’

HM DESIGNSANITAIR

HM designsanitair logo.jpg

Watermanstraat 106

7324 AK

Apeldoorn

0316 - 24 62 46
info@hmdesignsanitair.nl
www.hmdesignsanitair.nl

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Edoné is één van de grote spelers op het gebied van badkamerdesign in Italië. Voor Edoné is het belangrijk dat esthetiek en functionaliteit samen gaan bij het ontwerp van de badkamer en hiervoor worden dan ook de beste materialen gebruikt. Dit houdt
in de beste kwaliteit hout en dat de 330 mogelijke kleuren worden gespoten op basis van water gedragen lak. Hiervoor is gekozen omdat er dan een betere kwaliteit op de lange termijn ontstaat, maar ook uit respect voor het milieu en de gezondheid van de eigen mensen. Meubels van Edoné zijn hand gemaakt waardoor de mogelijkheid bestaat op maat te produceren. Maatwerk is voor Edoné dan ook een belangrijke onderscheidende faktor naast het zeer uitgebreide assortiment.

radamonte kraan.png
radamonte logo.png
edoné.jfif
logo-a87aa9f5.png

Radomonte, een merknaam gecreëerd door Geda, is een Italiaans merk dat design kranen en accessoires voor de badkamer ontwerpt in roestvrij staal. Elegante en verfijnde ontwerpen, uniek door het karakter van rvs. Een materiaal met meerdere kwaliteiten: ecologisch, hygiënisch en uiterst corrosiebestendig. Radomonte 's rvs kranen en accessoires voor de badkamer, onderscheiden zich door een eigentijdse en minimalistische stijl, geschikt voor zowel moderne omgevingen
als het klassieke interieur. Radomonte gebruikt AISI 316L roestvrij staal, een soort die dankzij het lage gehalte koolstof een nog sterkere weerstand heeft tegen de agressie van zouten en chloriden. De productie van Geda is volledig milieuvriendelijk en er
wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën voor energiebesparing. Dit alles voor bescherming van watervoorraden en de toekomst van onze planeet.

GEDA.png

Geda nextage

Geda nextage is een merknaam van Geda. Het vormt de basis van Geda met diverse lijnen kranen in chroom en geborsteld nikkel. Deze kranen zijn tevens leverbaar in verschillende kleuren.

 

Alle Geda producten hebben een verlengde 5-jaars garantie op mechanische onderdelen, anders dan de wettelijke 2 jaar. Producten voorzien van het Eco Energy System keurmerk hebben zelfs een verlengde garantie van 10 jaar.

 

De producten met dit keurmerk voldoen aan hoge eisen voor het milieu. Bescherming van het milieu is voor Geda een zeer belangrijk doel.

Radomonte-stijl voor een reis van ziel naar harmonie!

 

Douchekoppen, doucheplaten en douchekolommen in roestvrij staal met verschillende wellnessfuncties: van de ontspanning van de trapsgewijze stralen en de verneveling, tot de emotionele ervaring van de kleurentherapiebaden. De verfijnde wellness lijn van Radomonte biedt schoonheid qua vorm en de efficiëntie van techniek.

radomonte wellness.png
bottom of page