top of page
Hörmann-banner.gif

Hörmann heeft een solide reputatie opgebouwd als toonaangevende leverancier van bouwelementen, waaronder garagedeuren, inrithekken, deuren, kozijnen en deuraandrijvingen in Europa. Dit succes is het resultaat van decennia aan gestage groei binnen een familiebedrijf dat zich richt op innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid.

De derde en vierde generatie van de Hörmann-familie, namelijk Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann en Christoph Hörmann, leiden vandaag de Hörmann-groep. Het bedrijf begon in de jaren '50 met de industriële productie van de Berry-kanteldeur, wat het fundament legde voor latere innovaties. In de jaren '60 brachten ze ruimtebesparende, verticaal openende sectionaaldeuren voor garages en zakelijk gebruik op de markt, waarmee ze een nieuwe trend in gang zetten. Het productaanbod is sindsdien continu uitgebreid, variërend van klassieke ontwerpen tot rol-, schuif- en snelloopdeuren, huis- en binnendeuren, kozijnen, hek- en deuraandrijvingen, tot vuur- en rookafsluitingen en -besturing, laad- en lossystemen, en geavanceerde toegangssystemen.

De Hörmann-groep is sterk internationaal gericht en heeft meer dan 40 zeer gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië. Met meer dan 100 eigen verkoopvestigingen in ruim 40 landen en partners in meer dan 50 andere landen heeft het bedrijf een wereldwijde aanwezigheid opgebouwd. Ondanks de groei en expansie blijft het een 100% familiebedrijf met meer dan 6000 medewerkers en een omzet van meer dan 1 miljard euro.

HÖRMANN

hormann logo.jpg

Harselaarseweg 90

3771 MB

Barneveld

0342-429400
info@hormann.nl
www.hormann.nl

Deuren en kozijnen voor de utiliteitsbouw

De afgelopen decennia heeft Hörmann zijn assortiment deuren continu uitgebreid tot het complete aanbod dat het vandaag de dag is. Behalve dit breed gesorteerde programma voor de utiliteitsbouw, biedt Hörmann ook individuele oplossingen. Zeer gespecialiseerde fabrieken ontwikkelen en produceren bouwelementen, die zich onderscheiden door kwaliteit, gebruiksveiligheid en duurzaamheid.
Met onze aanwezigheid in de belangrijkste internationale economische sectoren zijn wij een sterke, toekomstgerichte partner voor de utiliteits- en industriebouw.

csm_Mulltifunktionstuer2_1000x700_cd81e1a833.jpeg

Multifunctionele deuren

 

 

Stalen en roestvrijstalen multifunctionele deuren van Hörmann zijn geschikt voor veelzijdig gebruik binnen en buiten. De 1- en 2-vleugelige deuren worden overal gemonteerd, waar robuuste deurelementen nodig zijn. Met talrijke extra functies zoals brand- en rookbeveiliging, geluidsisolatie of inbraakbeveiliging.


Naar de multifunctionele deuren

Deuren voor de woningbouw

Voordeuren

Een nieuwe voordeur moet bijzonder zijn. Deze moet bij de stijl van de woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs vormen van uw goede smaak. Maar de voordeur moet ook voldoen aan hoge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden helpen om energie te besparen.

Naar de voordeuren

csm_thermosafe_milieu_1000x700_dc7b8ce8dd.jpeg
bottom of page