top of page
HOYT BANNER.jpg

HOYT ARCHITECTEN & BOUWMANAGERS

 

HOYT IS EEN TEAM VAN ARCHITECTEN DAT ELKE UITDAGING AAN KAN.

HOYT is een Rotterdamse architect, wij houden van doen, handen uit de mouwen en bouwen.

HOYT helpt uw dromen te vertalen in mooie degelijke gebouwen. Wij geloven in ontwerpen die kloppen. En we geloven ook dat kloppende ontwerpen vanzelf mooi zijn.

 

ENZO ARCHITECTUUR EN INTERIEUR

HOYT logo klein.jpg

Adres: Zomerhofstraat 64

Postcode: 3032 CM

Plaats: Rotterdam

T:  0172 50 30 90
E: hoyt@hoyt.nl
W:
www.hoyt.nl

  • Facebook
linkedin icon.png

Een van onze belangrijkste ambities is om huizen te bouwen die precies passen bij de dromen en wensen van de mensen die er in gaan wonen. Uiteraard geldt dit voor villa’s en andere particuliere opdrachten. Bijzonder aan HOYT is dat wij deze vrijheid in keuze voor de bewoners ook biedt aan kopers en huurders van grotere woningbouwprojecten.

 

Samen met onze partners van Woonmodule hebben we software ontwikkeld waarmee kopers van nieuwbouwwoningen zelf hun woning via het internet op maat kunnen maken. Net zo makkelijk als je een auto of sneaker naar eigen specificaties laat bouwen kun je natuurlijk ook een huis op maat bouwen.

HOYT is sterk in de woningbouw maar heeft ook een aantal mooie kantoren, restaurants en andere gebouwen ontworpen.

HOYT GELOOFT IN DE MEERWAARDE VAN DEGELIJK BOUWMANAGEMENT.

Een goed ontwerp alleen is geen garantie voor een goed gebouw.Wanneer een ontwerp klaar is start het proces van de realisatie waarin een groot aantal praktische zaken een belangrijke rol spelen. Natuurlijk gaat het om budget, de technische mogelijkheden maar ook om de organisatie.

Het bouwproces is complex en kent veel facetten. Om te zorgen dat ambities en afspraken gehandhaafd blijven is goed bouwmanagement belangrijk.

En sinds BBVH is gaan samenwerken met BKT Advies is er een combinatie ontstaan die zowel de ontwerpdiscipline in huis heeft als degelijk bouw- en kostenmanagement kan verzorgen.

Deze nieuwe combinatie is per maart 2015 verder gegaan onder de naam HOYT Architecten en Bouwmanagers

HOYT_zw_Joris_van_Hoytema.jpg
HOYT_zw_Frank_Koot.jpeg

JORIS VAN HOYTEMA
06 54 21 73 66

Architect en oprichter van BBVH de voorganger van HOYT

FRANK KOOT
06 46 22 38 22

Bouwmanager. Frank werkt sinds 2010 met BBVH Architecten de voorganger van HOYT samen. Het eerste project waarbij de basis voor verdere samenwerking werd gelegd was 78 Woningen in opdracht van Havensteder.

PROJECTEN

bottom of page