top of page
mh_little_c_header.jpeg
inbo_logokopie.png

INBO ARCHITECTEN

Alle mensen zijn anders. Alle plekken zijn anders. Al onze gebouwen dus ook.

Wij maken inspirerende plekken die mensen zich eigen kunnen maken en die met hen mee kunnen veranderen. Huizen waar mensen prettig wonen. Werkplekken waar mensen optimaal leren en presteren. Plekken waar mensen elkaar tegenkomen. Waar mensen bij willen horen, een community vormen. Waar het samen leuker is. Altijd is daar een binding met de plek, met de historie, met herinneringen. Met nieuwe impulsen versterken wij de kracht van het bestaande.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor ons werk. Al meer dan 50 jaar.

Sinds onze oprichting in 1962 bouwen wij aan de wereld om ons heen. Een snel veranderende wereld, waarin wij moeten meebewegen. Als platform voor ontmoetingen dragen wij bij aan het maatschappelijk debat. Denken we na over onze rol en wat we achterlaten. Met de voeten op de vloer en een open vizier naar een duurzame toekomst.

 

INBO ARCHITECTEN

inbo logo klein.jpg

Adres: Kon. Wilhelminaplein 29

Postcode: 1000 AZ

Plaats: Amsterdam

T:  T 020 421 24 22
E: amsterdam@inbo.com
W:
www.inbo.com

Ons denken gaat over doen. Deze nieuwe nuchterheid kenmerkt ons werk.

Wij zijn een betrouwbare partner voor onze vele vaste en nieuwe klanten. Niet de inspanning maar het resultaat telt. Daarom garanderen wij kwaliteit en vakmanschap. Nuchter en goed. Wij maken plannen haalbaar, maakbaar en bruikbaar. En ook mooi, natuurlijk.

Wij werken aan de verbetering van onze dagelijkse leefomgeving

 

Wij maken niet alleen mooie plaatjes. Wij maken ook van de gewone woon- en werkruimte interessante plekken. Dat doen we op alle schaalniveaus. Van stedelijke ruimte tot gebouw en interieur. Van de grootste schaal tot het kleinste detail. Daarbij gaat het ons niet om de tekening, maar om het eindresultaat. Een tevreden gebruiker is het grootste compliment voor ons werk.

PROJECTEN

bottom of page