top of page

INTAL

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen, waarvan onze Intal profielseries de basis vormen. 

Wat werken met Intal bijzonder maakt is dat wij alle processen zelfstandig uitvoeren. Van ontwerp tot en met ontwikkeling, van engineering tot en met productie en van levering tot en met montage. Er zijn geen tussenschakels; alles is 100% Intal! Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen.

Bij ons geldt: wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Altijd!

De Intal Methode is de manier waarop wij werken, onze cultuur, ons DNA. De Intal Methode is gebaseerd op vertrouwen, vrijheid en openheid. Werkgeluk staat bij ons centraal. Daardoor zijn onze Intalisten optimaal betrokken en kunnen wij samen successen behalen. Wij verbeteren continu omdat wij erin geloven dat alles altijd beter kan. Wij zijn daarnaast transparant en hebben het lef om anders te zijn. Dat zorgt voor eerlijke en verrassende oplossingen. Wij zijn vrij om samen met onze klanten te creëren en kennis te delen.

Wij hanteren een vaste werkwijze voor alle Intal projecten waarin de klant altijd centraal staat. Binnen onze werkwijze vormt de LEAN-methodiek de basis. Bij Intal zijn wij allemaal experts en weten wij precies waar onze kracht ligt. Zo maximaliseren wij de klantwaarde, hebben wij efficiency als uitgangspunt, verminderen wij de doorlooptijd en behalen wij een hogere productiviteit. Omdat wij altijd transparant en open zijn weten onze klanten wat ze van ons kunnen verwachten. Wij schakelen snel door uitstekend voorraadbeheer en korte levertijden. Intal staat voor vrijheid en kwaliteit.

Wij gaan altijd voor de perfecte projectoplossing voor onze klanten. Door creativiteit en continue optimalisatie creëren en realiseren wij de ideeën van onze klanten. Met als doel haar of zijn verwachtingen te overtreffen!

Wij zijn graag anders dan de rest. Dat maakt ons wie wij zijn. Wij durven van de geijkte paden af te wijken en te experimenteren. Samen zijn wij ondernemend. Vol passie en creativiteit realiseren wij onze producten. Altijd met een duidelijk focus op de behoeftes van onze klanten. Wij geloven in de kracht van verbinding. Met onze klanten, onze producten en onze Intalisten.

Wij kennen de Nederlandse bouwmethodes en zijn kennispartner als het gaat om het leveren van de beste aluminium geveloplossingen. Wij spelen in op toekomstige behoeftes van onze klanten en daar stemmen wij onze producten en processen voortdurend op af. Door in een vroegtijdig stadium betrokken te worden bij bouwprojecten en door intensieve samenwerking met onze klanten, kunnen wij altijd de beste en meest gunstige oplossing bieden. Onze manier van werken kan onderverdeeld worden in 5 expertisegebieden: THINK, CREATE, PRODUCE, BUILD en CARE. Dat zijn de gebieden waarin wij sterk zijn. Waarin wij waarmaken wat wij beloven.  

 

INTAL

intal logo nieuw.jpg

De Veken 103

1716 KG

Opmeer

0226 34 15 25
connect@intal.nl
www.intal.nl

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • YouTube

PRODUCTEN

header-ramen-kopieren.jpeg

BLIJF UP TO DATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, updates, inspiratie en nieuwe projecten

ALLE ALUMINIUM RAMEN: 100% INTAL!

In alle mogelijke bouwprojecten kunnen de circulaire aluminium raamsystemen van Intal worden toegepast. Wat Intal uniek maakt is dat wij systeemhuis en gevelbouwer ineen zijn. Onze aluminium geveloplossingen zijn dus 100% Intal! Met de aluminium raamsystemen van het IT77 profielsysteem maken we veel variaties in aluminium ramen mogelijk, altijd passend binnen het ontwerp van het gebouw. Wij zijn gespecialiseerd in seriematige bouw en modulair bouwen, maar ook voor kleinere projecten bieden wij geveloplossingen. Uitdagingen in projectmatige geveloplossingen gaan we ook graag aan! 

IT77 ALUMINIUM PROFIELSYSTEEM

Aluminium ramen van Intal worden vervaardigd uit het IT77 aluminium profielsysteem. Je vindt deze circulaire aluminium geveloplossingen in alle mogelijke toepassingen in de bouw. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, hotels, appartementencomplexen, distributiecentra, verzorgingshuizen en overheidsgebouwen.

Het IT77 profielsysteem bestaat uit 4 verschillende aluminium profielseries die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Hiermee zijn wij altijd in staat het juiste aluminium element te produceren bij de specificaties van het project.

INTAL IT77-RS.jpeg

DE VOORDELEN VAN ONZE ALUMINIUM RAMEN

Onze aluminium ramen:

 • maken wij van circulair aluminium;

 • worden geproduceerd van diverse 100% Intal aluminium profielseries van hoogwaardige kwaliteit;

 • kunnen projectspecifiek ontworpen en geproduceerd worden;

 • voldoen aan de hoogste functionele eisen;

 • bieden de gewenste esthetische waarde; 

 • zijn thermisch hoog isolerend;

 • zijn inbraakwerend;

 • zijn succesvol getest op hoge wind- en waterdichtheid;

 • kunnen brandwerend worden uitgevoerd;

 • zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, geanodiseerd, met anodiseerlook of met een structuurcoating;

 • worden geleverd met systeemgebonden hang- en sluitwerk;

 • voldoen altijd aan de laatste VMRG kwaliteitseisen en adviezen;

 • zijn KOMO-gecertificeerd.

ONZE PROFIELEN:

IT77-ST

 

Dit is ons standaardprofiel, ook wel onze vlakke profielserie genoemd. De IT77-ST is een profielserie die breed toepasbaar is voor veel verschillende soorten projecten. Op onze casepagina vind je heel veel projecten waarin de IT77-ST is toegepast.

De aluminium ramen die geproduceerd worden met het IT77-ST profiel zijn altijd hoog isolerend, waterdicht en inbraakwerend. 

IT77-CS

 

De IT77-CS is net als de IT77-RS een esthetisch hoogstaand aluminium profielsysteem voor ramen. Dit profielsysteem heeft een verborgen vleugel waardoor er in het gevelaanzicht geen onderscheid zit tussen vaste delen en draaidelen. Dat zorgt voor een gelijkmatige vlakverdeling. Het beslag is verdekt liggend wat in combinatie met de rozetloze raamgreep bijdraagt aan een strakke uitstraling. 

De IT77-CS is net als de andere profielseries hoog isolerend met goede U-waarden, waterdicht en inbraakwerend, maar biedt ook nog eens een optimale lichtdoorlatendheid. 

IT77-RF

 

Deze slanke aluminium geveloplossing voldoet aan de esthetische wensen van de architecten zonder afbreuk te doen aan technische prestaties. Het IT77-RF raamsysteem is hoog isolerend door het ontwerp met meervoudige kamers. De profielserie heeft daarnaast ook een hoge waterdichtheid en is inbraakwerend. Net als de andere IT77 profielseries is de IT77-RF breed toepasbaar, voor zowel renovatie als nieuwbouw.  Op onze casepagina vind je veel projecten waarin het IT77-RF raamsysteem is toegepast. 

IT77-RS

 

Deze slanke aluminium profielserie is breed toepasbaar. We noemen deze profielserie ook wel de renovatie profielserie vanwege de ‘steel-look’ van deze profielen. Natuurlijk is de IT77-RS ook hoog isolerend, waterdicht en inbraakwerend.

bottom of page