top of page
MSF6163_2000px-e1626271740465.jpg

INTERCODAM

Sinds de oprichting op 16 september 1919 heeft 'NV Intercodam' zich ontwikkeld tot een toonaangevende naam op het gebied van keramische tegels. Wat ooit begon als een handel in diverse producten, is halverwege de vorige eeuw geëvolueerd tot de kernactiviteit van Intercodam: een specialist in tegels.

Vandaag de dag presenteert Intercodam op drie locaties de meest prachtige collecties tegels, sanitair & keukens. Bezoek onze vestigingen: de Toonzaal in Amsterdam, Studio in Amstelveen & de Showroom in Haarlem. In onze Studio vind je bijzondere keukens, naast de uitstekende showroomfunctie die ook als basis dient voor onze groothandel. We importeren exclusieve tegels voor diverse projecten, zowel klein als groot. Met een assortiment van meer dan 5000 producten, variërend van trendy tot klassiek, biedt Intercodam een breed scala aan keuzes.

Onze kernwaarden omvatten niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitmuntende service. Met meer dan een eeuw ervaring staat de klant centraal bij Intercodam. Onze tevredenheid hangt af van die van onze klanten. Gedreven door passie voor design blijven we constant zoeken naar nieuwe, inspirerende trends. We struinen zowel bekende als onbekende fabrieken af om unieke producten te vinden die je elders niet snel zult tegenkomen. Bij Intercodam streven we ernaar om altijd te verrassen met buitengewone vondsten, waarbij we vasthouden aan onze belofte om klanten te verbazen en tevreden te stellen."

INTERCODAM

intercodam logo.jpg

Amstel 135

1018 EN

Amsterdam

020-6225115
info@intercodam.com
www.intercodam.com

Stephensonstraat 31

2014 KB

Haarlem

020-6225115
info@intercodam.com
www.intercodam.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Bij Intercodam bieden we een uitgebreide collectie van meer dan 17.000 unieke tegels, waardoor we met vertrouwen durven te zeggen: we hebben de juiste tegel voor iedereen! Of het nu voor een vloer, wand of specifiek project is, wij helpen graag om de perfecte tegel voor jou te vinden.

01_Phenomenon_Bagno_C_08_Officine_Mimesi-2560x1810.jpg

Ontdek Jouw Stijl:

Onze vloer- en wandtegels zijn op stijl ingedeeld, wat het makkelijker maakt om de tegel te vinden die perfect past bij jouw project. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te assisteren met inspiratie en deskundig advies. Maak een afspraak voor gegarandeerd de beste service, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom om zelf rond te kijken.

amb-living-ceramics-uno-03-copia-2560x3413.jpg

Hoogwaardige Kwaliteit:

Of je nu op zoek bent naar subtiele mozaïekstijlen, warm ogende houtlook tegels of moderne designs met een futuristische touch, al onze tegels delen één eigenschap: hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt met uiterste zorg en vervaardigd uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

amb-living-ceramics-cava-mosaic-E-beige-hr-copia-2560x3413.jpg

Vloer of Wand?

Het merendeel van onze tegels is geschikt voor zowel vloer als wand. Soms zijn er specifieke eigenschappen nodig, zoals antislip voor badkamervloeren, of zijn bepaalde tegels alleen geschikt voor wandtoepassingen, zoals onze 3D-tegels. Laat je inspireren in onze showrooms voor vloer- en wandtegels!

Casabath_Listino_LUCE_41649_0.jpg

Meesterlijk Combineren:

Onze uitgebreide collectie kan overweldigend zijn, maar onze adviseurs staan paraat met hun expertise en ervaring om unieke combinaties te creëren. Wij zijn meesters in het samenstellen van bijzondere combinaties uit onze volledige collectie tegels en sanitair, speciaal voor jou.

Casabath_Listino_LUCE_R_01.jpg

Wereldwijd Design:

De meerderheid van onze collectie is Italiaans design, aangevuld met tegels uit Frankrijk, Portugal, Japan, Spanje en Nederland. Jaarlijks reizen we de wereld rond op zoek naar nieuwe, kwalitatieve producten om toe te voegen aan onze collectie. Mis je iets in ons assortiment? Laat het ons weten!

exclusieve-merken-bij-intercodam-1030x687-1.jpg

Exclusiviteit bij Intercodam:

Als exclusieve importeur van vooraanstaande tegelmerken zoals

Ariostea, Castelo, Mutina, Falper, Living Ceramics, Neolith

Casabath, Quadro, Winckelmans en Cielo ceramica

brengen we unieke, tijdloze stijlen naar Nederland. Deze merken, met hun jarenlange ervaring en hoogwaardige producten, vertegenwoordigen onze trots binnen de branche.

keramische tegels, keramische tegels dun, keramische gevelbekleding, dakterrastegel, dakterrassen, balkonvloer, balkontegels, wandtegels, mozaiek tegels, sanitair, natuursteen, marmer, terrazzo vloer 2 cm tegels, 120x120, 60x120, 60x60, 240x120, geglazuurde wandtegels, onverslijtbaar, onverlijmd, glasmozaiek, tegeldrager, inax winckelmans, gigacer, stone panels, caesar, cementgebonden, marmerkomposiet, vloertegels, kunstharsvloer, keukens

bottom of page