top of page
header-v223.jpg

IPEX GROUP

IPEX Group heeft gedurende meer dan 25 jaar maatwerk bevestigingssystemen ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd voor dak-, wand- en gevelbouw. We streven ernaar samen met onze klanten prachtige gebouwen te realiseren die perfect zijn afgewerkt.

Hoewel we weten dat bevestigingssystemen zoals schroeven, achterconstructies en afdichtingsmaterialen zoals EPDM soms als een noodzakelijk kwaad worden gezien, geloven wij dat we deze essentiële elementen kunnen omvormen tot iets moois. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou te kijken hoe we aan specifieke wensen kunnen voldoen. Zodra de specificaties zijn vastgesteld en de bestelling is geplaatst, kan onze eigen fabriek snel leveren, in verschillende samenstellingen of duizenden kleuren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze medewerkers van Ontplooj, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn.

Naast maatwerk zijn we ook sterk in standaard werk. Het voordeel voor jou is dat je al jouw producten onder één dak kunt bestellen, met één aanspreekpunt en één leverancier in jouw systeem. We streven naar vlotte communicatie en onze adviseurs denken altijd met je mee, zodat jij je weer volledig kunt concentreren op de bouw.

Ons bedrijf, gevestigd aan de Vonderweg 14 in Enter, bestaat sinds 1998 en heeft in deze periode een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Zowel nationaal als internationaal profiteren onze relaties van onze kwaliteit en snelle service. We streven ernaar om continu uit te breiden en onze klanten de beste ondersteuning te bieden.

IPEX GROUP

logo ipex wit.png

Vonderweg 14

7468 DC

Enter

0547 384 635
info@ipex-group.com
www.ipex-group.nl

Specialist in bevestigingssystemen voor dak- en gevelbouw.

IPEX Group staat voor snelle en volledige leveringen van maatwerk voor dak- en gevelbevestigingen. We bieden standaardoplossingen voor het bevestigen van gevelplaten en produceren i-Form loodvervangers. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte kleuren van profielen en bevestigers.

Onze focus ligt op het leveren van snel maatwerk voor dak- en gevelbevestigingen om jou te helpen bij het realiseren van een prachtig gebouw voor jouw opdrachtgever. We streven ernaar om onze klanten te ondersteunen met oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en tegelijkertijd een esthetische meerwaarde bieden aan het uiterlijk van het gebouw.

OPLOSSINGEN

1500x0.webp
1500x0 (1).webp

INDUSTRIEBOUW

IPEX is jouw partner in maatwerk dak- en gevelbevestigingen voor de industriebouw. Wij begrijpen als geen ander dat je als bouwbedrijf streeft naar de beste kwaliteit en dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan bij het bouwen van een pand. IPEX levert standaard bevestigingsmaterialen en afdichtingen zoals profielen, schroeven, lijm, verankeringen en EPDM profielen die naadloos aansluiten bij elk bouwproject. Naast deze standaard oplossingen maken we ook gevelconstructies op maat of produceren we private labels voor groothandelaren.

GEVENTILEERDE GEVEL

IPEX is jouw partner in maatwerk dak- en gevelbevestigingen voor de geventileerde gevel. Wij begrijpen als geen ander dat je als bouwbedrijf streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid bij het bouwen van een pand. Daarom bieden wij op maat gemaakte bevestigingsoplossingen, zoals gevelplaat bevestigingen, aluminium profielen, EPDM banden en gevelplaat lijm die naadloos aansluiten bij jullie specifieke bouwprojecten.

1500x0 (2).webp
1500x0 (3).webp

I-Facade

IPEX is jouw partner in i-Facade® bevestigingsmethodes voor diverse soorten gevelbekleding in de bouwsector. Wij begrijpen als geen ander dat de juiste bevestigingsmethode van cruciaal belang is voor de duurzaamheid en uitstraling van gevelbekleding. Daarom bieden wij diverse - zichtbare en onzichtbare - systemen voor de bevestiging van gevelplaten, cassettes, en zelfs keramische tegels. Ons i-Facade® portfolio is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de bouwsector. 

i-Form

i-Form is het eigen alternatief van IPEX op bouwlood, dat als waterkering wordt gebruikt in de aansluitingen van daken en gevels. Waar deze voorheen gemaakt werden van lood, bieden wij fabrikanten van prefab constructies met i-Form een op rubber gebaseerd alternatief. I-Form is gemaakt van EPDM en heeft een kern van aluminium strekmetaal. Is waterdicht, flexibel en een milieuvriendelijk rubber dat makkelijk te verwerken is en een langere levensduur heeft dan lood. Redenen genoeg om i-Form als loodvervanger te gebruiken.

PRODUCTEN

AFDICHTINGEN.jpeg

AFDICHTINGEN

Onze afdichtingen worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, om zo de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen. Ons assortiment omvat onder andere afdichtingsringen, kalotten, I-form, zelfklevend EPDM en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar standaardmaten of op maat gemaakte oplossingen, wij denken graag met je mee. 

CONSTRUCTIE PRINCIPES.jpeg

CONSTRUCTIE PRINCIPES

Wij bieden een innovatieve oplossing voor de constructie van gevelbekleding: i-Façade. Het resultaat is een strakke en moderne gevel. De i-Façade constructieprincipes zijn geschikt voor verschillende soorten gevelbekleding, zoals hout, metaal en kunststof. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste i-Façade constructieprincipes voor jouw specifieke toepassing vindt.

VERANKERING.jpeg

VERANKERING

Bij ons vind je veel keuze aan hoogwaardige verankeringen voor zowel zware constructies als lichtgewicht bevestigingen. Ons assortiment omvat onder andere ankers, betonschroeven, hulzen en nog veel meer. De verankeringen worden geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, om zo de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen. Wij bieden ook op maat gemaakte oplossingen en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste verankeringen voor jouw specifieke toepassing vindt.

INDUSTRIE.jpeg

INDUSTRIE

IPEX Group in Enter biedt een breed scala aan schroeven voor industriebouw, waaronder blindklinknagels en boorschroeven in alle maten. Onze schroeven worden geproduceerd met behulp van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, om zo de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste schroeven voor jouw project vindt. Of je nu een loods, fabriek of distributiecentrum bouwt, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw project succesvol te maken.

DAK EN GEVELBOUW.jpeg

DAK- EN GEVELBOUW

IPEX Group in Enter biedt een breed scala aan producten voor dak- en gevelbouw, waaronder boorschroeven, drukverdeelplaten voor sandwichelementen, profielen en nog veel meer. Onze producten worden geproduceerd met behulp van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën en garanderen zo de hoogste kwaliteit. Wij bieden ook op maat gemaakte oplossingen en technische ondersteuning om jouw project succesvol te maken.

BEVESTIGINGSSYSTEMEN.jpeg

BEVESTIGINGSSYSTEMEN

IPEX Group in Enter biedt standaardoplossingen voor de bevestiging van gevelbekleding: i-Facade. Met deze bevestigingsmethode wordt de gevelbekleding op een slimme en veilige manier bevestigd, met als resultaat een strakke en moderne uitstraling. De i-façade bevestigingsmethode is geschikt voor verschillende soorten gevelbekleding, zoals hout, metaal en kunststof. Onze experts denken graag met je mee. 

HOUTBOUW.jpeg

HOUTBOUW

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt IPEX Group hoogwaardige producten en deskundig advies voor een optimale constructie van houten gevelplaten en de constructie van andere materialen op een houten onderconstructie. Ons assortiment omvat onder andere schroeven, nagels en andere verbindingsmiddelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij staan garant voor een betrouwbare en duurzame verbinding van houten constructies en leveren onze producten aan bouwers in heel Europa. 

GEREEDSCHAPPEN.jpeg

GEREEDSCHAPPEN

IPEX Group in Enter biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gereedschappen voor professionals in de Dak- en gevelbouw. Onze technische experts staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste gereedschappen en accessoires voor jouw specifieke projecten.

bottom of page