top of page

ISOBOUW

IsoBouw staat voor INNOVATIE IN ISOLATIE.

Met airpop® (EPS, geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor onze isolerende bouwproducten zetten wij al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen.

Het bedenken en leveren van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande airpop®-isolatiesystemen voor de bouwsector is onze belangrijkste missie. Het doel: Met onderscheidende en circulaire producten toegevoegde waarde creëren en daarmee een bijdrage leveren in:

 • Het succes van de vakhandel, voorschrijvers, aannemers en dakdekkers.

 • In de verhoging van het wooncomfort voor opdrachtgevers/eindgebruikers. 

Dankzij innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van ons dienstenpakket bieden wij onze afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties. IsoBouw is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.  

We zijn onze tijd graag vooruit, ten voordele van onze klanten. Op deze wijze streven wij ernaar om erkend te worden als meest innovatieve onderneming in onze branche.

IsoBouw: Een verstandige keuze

Bouwen is mensenwerk. We ontwikkelen daarom niet alleen de beste grondstoffen en producten; maar op een professionele dienstverlenende manier doen we er ook alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 • Deskundig advies: Bij projecten kunt u terugvallen op een compleet projectteam om een probleemloze uitvoering mogelijk te maken, zoals een deskundige rayonmanager, een professioneel binnendienstteam en een technisch project bureau. Specialisten die niet alleen verstand hebben van isoleren, maar ook van bouwen, zodat u bij vragen kunt rekenen op een deskundige gesprekspartner.

ISOBOUW

isobouw logo klein.jpg

Kanaalstraat 107

5711 EG

Someren

0493 498 111
info@isobouw.nl
www.isobouw.nl

 • Instagram
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Betrouwbare levering: Bouwmaterialen moeten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de bouwplaats zijn. Daarom hanteren we korte levertijden en onderscheiden we ons door stipte leveringen van onze producten. Zo voorkomt u onnodig tijdverlies of langdurige opslag op het project.

 • Milieuvriendelijk retoursysteem: U zit niet te wachten op afval. U kunt bij sommige materialen restmateriaal (zoals onder andere sparingen bij SlimFix) naar ons terugsturen. Wij recyclen dat volledig. De huidige mogelijkheden over de retourname van restmateriaal (retoursysteem) worden in dit document verder toegelicht.

 • Duidelijke werkinstructies: Bij de meeste producten leveren wij een verwerkingsvoorschrift met een duidelijke, stapsgewijze instructie. Soms, bijvoorbeeld bij vlakke daken met afschot, zetten we de aanwijzingen ook op het product zelf. Dat voorkomt een hoop gepuzzel.

 • Handige bestekteksten en rekenprogramma’s: Hebt u bestekteksten nodig of wilt u de isolatiewaarde van een oplossing berekenen? Op deze website staan handige rekenprogramma’s, vrije bestekomschrijvingen. Ook detailleringen kunt u eenvoudig van deze site downloaden. Ze zijn geschikt voor de meeste tekenprogramma’s.

 • Beste kwaliteit: IsoBouw stelt hoge eisen aan de eigen organisatie. We zijn ISO 9001-gecertificeerd en hebben een eigen quality management systeem. Voor onze grondstoffen en producten gelden de hoogste normen en eisen. Ze voldoen aan het Bouwbesluit en zijn voorzien van productcertificaten en CE-markeringen. Dat biedt u absolute zekerheid.

 • Vakkundige partners: Veel van onze producten zijn te vinden bij de groothandel voor bouw- of dakdekkersmaterialen. Wij selecteren onze partners zorgvuldig en bieden hen een brede ondersteuning. Dat maakt hen tot specialisten op isolatiegebied en geeft u de garantie dat u precies het product kiest dat u nodig hebt.

PRODUCTEN

ALGEMENE ISOLATIE

db-vloerplaat.png

airpop® isolatieplaten

EPS Isolatie voor algemene toepassingen


airpop® is de nieuwe benaming voor EPS isolatieplaten en -blokken. Het materiaal is uitermate duurzaam en milieuvriendelijk. Het bestaat tenslotte voor 98% uit lucht. airpop® heeft unieke eigenschappen op het gebied van isolatie, gezondheid, veiligheid, milieu en lange levensduur. EPS-isolatie – airpop® – is licht van gewicht en toch drukvast, gemakkelijk en veilig verwerkbaar. 
airpop® isolatieproducten worden door IsoBouw altijd geleverd in de brandveilige SE-kwaliteit.

jackodur-4-transparant.png

XPS algemeen

XPS isolatieplaten

 

Vanaf 1 juli 2014 heeft IsoBouw in Nederland de verkoop en distributie overgenomen van de Jackodur en Jackoboard XPS-producten van Jackon Insulation GmbH. 

BOUW- /TEGELELEMENTEN

XPS voor scheidingswanden en douches.jpeg

XPS voor scheidingswanden en douches


Vanaf 1 juli 2014 heeft IsoBouw in Nederland de verkoop en distributie overgenomen van de Jackodur en Jackoboard XPS-producten van Jackon Insulation GmbH

FUNDERING

PowerBlok fundering.png

PowerBlok fundering

Licht funderingsmateriaal voor infra-toepassingen


Bij slappe ondergronden is een goede fundering essentieel. Het aanleggen van wegen, op- en afritten, ophogen van terreinen en parkeerplaatsen moet zettingsvrij gebeuren. Vanwege de eigenschappen van airpop® biedt dan de lichte maar zeer drukvaste PowerBlok van IsoBouw volop mogelijkheden als funderingsmateriaal. Snelle aanleg en onderhoudsarme constructies zijn economische factoren die de keuze voor een fundering met PowerBlok bovendien zeer verantwoord maken.

PowerKist (XL) funderingsbekisting.png

PowerKist (XL) funderingsbekisting

airpop® funderingsbekisting voor paalfunderingen


De PowerKist (XL) is een driedelige funderingsbekisting met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dat maakt de IsoBouw funderingsbekisting tot de sterkste in de markt. Bovendien is de PowerKist (XL) beduidend eenvoudiger en sneller te verwerken dan traditionele of U-vormige EPS-systemen. Met de PowerKist (XL) biedt IsoBouw u meer betrouwbaarheid en bespaart u aanzienlijk op uw kosten.

GEVEL ISOLEREN

PolyStuc buitengevelisolatie.png

PolyStuc buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie t.b.v. nat stucwerk


Met tientallen jaren ervaring in Europa kan IsoBouw ook op het gebied van buitengevelisolatie de beste oplossingen bieden. Naast de gevelisolatie SlimFort, dat toepasbaar is bij droge gevelbekleding, levert IsoBouw ook isolatie voor het isoleren van de buitengevel t.b.v. nat stucwerk. Deze krimpvrije airpop® isolatie wordt geleverd onder de namen PolyStuc en PolyStucHR. Met deze buitengevelisolatie bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct, gekoppeld aan een hoog serviceniveau.

SlimFort gevelisolatie.png

SlimFort gevelisolatie

Duurzame gevelisolatie voor droge gevelbekleding


SlimFort gevelisolatie is een gepatenteerd gevelisolatiesysteem met hoogwaardige en duurzame airpop®-isolatie (voorheen EPS-isolatie). Deze innovatieve gevelisolatie heeft geïntegreerde metalen beugels voor het houten of aluminium raamwerk. Hierdoor creëert u een doorlopende isolatielaag. Dit voorkomt niet alleen koudebruggen, maar maakt de totale gevelopbouw ook een stuk dunner. Het SlimFort gevelisolatiesysteem is dankzij een uniek kliksysteem gemakkelijk en snel door één isolatiespecialist te plaatsen, inclusief het stelwerk. Voor de afwerking rondom ramen, deuren, hoeken en het dak verplaatst u simpelweg de beugel en zaagt u de isolatieplaat op maat. SlimFort gevelisolatie levert een uitstekende isolatie, is supersnel verwerkbaar en veel voordeliger, vooral in tijd.

HELLEND DAK ISOLEREN

IsoBouw Avi-nestkast.png

IsoBouw Avi-nestkast

Nestkast-voorziening in isolerende dakelementen


Op aanvraag kan IsoBouw haar dakelementen voorzien van een Avi-nestkast. Deze houten nestkast wordt fabrieksmatig aangebracht in de isolatiekern aan de gootzijde. Zo kunt u zonder extra werkzaamheden snel en eenvoudig invulling geven aan de ‘Wet natuurbescherming’.
Om ervoor te zorgen dat de Avi-nestkast volledig voldoet aan de gebruikseisen van vogels, is deze ontwikkeld in nauwe samenwerking met Miecon, dé specialist op het gebied van mitigatie*.

* Mitigatie is het nemen van maatregelen bij bouwprojecten om schade aan beschermde planten en dieren te voorkomen.

SlimFix dakplaten .png

SlimFix dakplaten

Zelfdragende dakplaten voor gordingdaken (renovatie)


De zelfdragende SlimFix sandwich dakplaten zijn dun en licht. Dit betekent voor u meer toepassingsgemak bij de bevestiging, pasplaten, nok-, goot- en muuraansluitingen. SlimFix dakelementen zijn daardoor uitermate goed geschikt als renovatie dakplaten voor toepassing bij renovatieprojecten. De sandwich dakplaten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen in geluidswering en/of overspanningen kiest u de dakplaat die het beste bij uw project past. Zo betaalt u bij IsoBouw nooit te veel. 

SlimFix Flex.png

SlimFix Flex

Maatwerkoplossingen bij dakelementen (renovatie & nieuwbouw)


SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment dakelementen (SlimFixXT) of een volledig geprefabriceerd concept (SlimFixXT Prefab). Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw aanvullende maatwerkoplossingen die geprefabriceerd aangeboden worden. Door voor één of meerdere maatwerkoplossingen te kiezen kunt u het gemak en de snelheid van verwerken zelf beïnvloeden.

SlimFix Reno+ renovatieplaten.png

SlimFix Reno+ renovatieplaten

Dakelementen op dragend dakbeschot (renovatie)


De SlimFix Reno+ renovatieplaten zijn specifiek ontworpen om een hellend dak met een dragend dakbeschot van een isolatielaag te voorzien. De renovatieplaten zijn dampopen en hebben een hoog isolerend vermogen dankzij de toepassing van EPSHR. De renovatie-elementen zijn dun en licht met directe voordelen in verwerkingsgemak en minimalisering van de dakopbouwhoogte, een belangrijk aspect bij het na isoleren van een hellend dak.

SlimFix RenoGoot.png

SlimFix RenoGoot

Aluminium renovatiegoten voor opgehoogde daken (renovatie)


De SlimFix RenoGoot is ontwikkeld voor de optimalisatie van de afwatering en aansluitdetails bij de toepassing van de isolatieplaten SlimFix Reno+ en SlimFix RenoTwin. Snel en eenvoudig kan het na-geïsoleerd dak waterdicht worden afgewerkt met dit innovatieve gootsysteem. Bouwkundige aanpassingen, zoals het vervangen van de bestaande goot, worden met de SlimFix RenoGoot overbodig.

SlimFix RenoPro renovatieplaten .png

SlimFix RenoPro renovatieplaten

Waterkerende dakelementen op dragend dakbeschot (renovatie)


Met SlimFix RenoPro introduceert IsoBouw een nieuwe renovatieplaat voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot. SlimFix RenoPro is geen rechte plaat met een cachering, maar een matrijsgevormde isolatie met een uitgekiende 3D-vormgeving. Deze 3D-vormgeving geeft SlimFix RenoPro haar unieke, onderscheidende eigenschappen, zoals een goede beloopbaarheid en een goede onderlinge aansluiting voor een luchtdichte afwerking zonder koudebruggen. In één arbeidsgang ontstaat met deze isolerende renovatieplaten een aaneengesloten afwaterende isolatieschil. 

SlimFix RenoTwin dakisolatie.png

SlimFix Reno+ renovatieplaten

Dakelementen op dragend dakbeschot (renovatie)


De SlimFix Reno+ renovatieplaten zijn specifiek ontworpen om een hellend dak met een dragend dakbeschot van een isolatielaag te voorzien. De renovatieplaten zijn dampopen en hebben een hoog isolerend vermogen dankzij de toepassing van EPSHR. De renovatie-elementen zijn dun en licht met directe voordelen in verwerkingsgemak en minimalisering van de dakopbouwhoogte, een belangrijk aspect bij het na isoleren van een hellend dak.

SlimFix RenoTwin Solar na-isolatie.png

SlimFix RenoTwin Solar na-isolatie

Na-isolatiesysteem voor zonnepanelen (renovatie)


SlimFix RenoTwin Solar is een na-isolatie systeem voor bestaande daken die voorzien worden met een indak PV-systeem. Het systeem bestaat uit SlimFix RenoTwin Solar na-isolatieplaten gecombineerd met een gepatenteerde waterkerende onderlaag waarmee de dakconstructie volkomen waterdicht wordt. De vormgeving van de onderlaag zorgt voor een gegarandeerde ventilatie van de onderconstructie en een optimale ventilatie en koeling van de zonnepanelen. Dit verlengt de levensduur van de dakconstructie en verhoogt het rendement van de zonnepanelen.

SlimFix schroefhulp.png

SlimFix schroefhulp

Handig hulpmiddel bij het bevestigen van dakelementen


De SlimFix schroefhulp is ideaal voor het bevestigen van lange schroeven bij het monteren van dakelementen. Schroeven kunnen haaks of in een hellingshoek van 67° geleid worden. Het laatste is met name handig bij de bevestiging van de SlimFix RenoTwin elementen met RC-waarden vanaf 6.0.

SlimFix Spoor dakisolatieplaten.png

SlimFix Spoor dakisolatieplaten

Dakisolatieplaten voor sporendaken (renovatie)


SlimFix Spoor dakisolatieplaten zijn speciaal ontwikkeld voor het isoleren van sporenkappen. Dankzij de luchtdichte én waterkerende profielen is SlimFix Spoor onverslaanbaar in kwaliteit en verwerkingsgemak. De randafwerking bij alle types zorgt voor een gegarandeerde afwatering van het hellende dak, zonder aanvullende werkzaamheden. Een waterkerende folie is overbodig en langsnaden hoeven niet met pur afgedicht te worden. Een schuin dak isoleren met SlimFix Spoor dakplaten is daarom uw beste garantie op een optimaal geïsoleerde sporenkap.

SlimFix(-XT) Solar daksysteem .png

SlimFix(-XT) Solar daksysteem

Daksysteem voor zonnepanelen (nieuwbouw en renovatie)


Met SlimFix(XT) Solar introduceert IsoBouw het eerste daksysteem dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen. SlimFix(XT) Solar elementen bieden een waterkerend “zonnepaneel-platform” waarop direct alle gangbare zonnepanelen kunnen worden bevestigd.

SlimFix-XT dakelementen.png

SlimFix-XT dakelementen

Zelfdragende dakelementen voor gordingdaken (nieuwbouw)


De gecertificeerde SlimFixXT dakelementen zijn het antwoord van IsoBouw op de eisen in het Bouwbesluit ten aanzien van de isolatiewaarde en brandklasse. Een SlimFixXT dakelement bevat alle eigenschappen die noodzakelijk zijn om aan alle voorwaarden te voldoen, en die zelfs te overtreffen. Zonder concessies te doen ten aanzien van de dunne dikte, de goede vochtbestendigheid, het lage gewicht, de grote overspanningen en de eenvoudige verwerking.

SlimFix-XT Max prefab dakelementen .png

SlimFix-XT Max prefab dakelementen

Zelfdragende prefab dakelementen voor gordingloos bouwen (nieuwbouw)


De SlimFixXT Max prefab dakelementen overbruggen het grote verschil tussen standaard dakelementen en volledig geprefabriceerde traditionele prefabsegmenten. De scharnierende SlimFixXT Max dakisolatie combineert de flexibiliteit op de bouwplaats en de korte levertijd van dakelementen met het gemak van een traditioneel prefab daksegment. Dankzij de dragende constructieve tengels in combinatie met de scharnierverbinding is SlimFixXT Max toepasbaar zonder een onderconstructie, zoals nok- en tussengordingen.

SlimFix-XT Passief dakpanelen.png

SlimFix-XT Passief dakpanelen

Dakpanelen 9.0 t/m 12.0 t.b.v. energieneutraal bouwen (nieuwbouw)


Met Rc-waarden t/m 12.0 zijn onze SlimFixXT Passief dakpanelen uw antwoord op de strenger wordende isolatie-eisen. Met SlimFixXT Passief dakpanelen kunt u op zeer eenvoudige wijze aan deze strengere eisen voldoen, zelfs op passiefhuis-niveau. Maar niet alleen de hoge isolatiewaarden maken SlimFixXT Passief de meest ‘groene’ keuze voor het isoleren van het hellend dak. Ook het gebruik van dakpanelen met louter milieuvriendelijke en recyclebare componenten maken SlimFixXT Passief dubbel duurzaam.

SlimFix-XT Passief M dakelementen .png

SlimFix-XT Passief M dakelementen

Dakelementen 8.0 t.b.v. energieneutraal bouwen (nieuwbouw)


De SlimFixXT Passief M dakelementen onderscheiden zich niet alleen door de hoge isolatiewaarde van 8.0 en de geïntegreerde afdichtingsgoten voor een perfecte luchtdichting. De dakelementen zijn voorzien van constructieve ribben in het element en aan de gootzijde en van constructieve tengels aan de bovenzijde. Lees bij de productinformatie welke voordelen deze eigenschappen u kunnen bieden, zoals minder bevestigers, een beter beloopbaarheid, een eenvoudige realisatie van overstekken en nog veel meer ...   

SlimFix-XT Prefab daksegmenten.png

SlimFix-XT Prefab daksegmenten

Geprefabriceerde daksegmenten (nieuwbouw)


Met de geprefabriceerde dubbelschalige SlimFixXT Prefab daksegmenten kunt u snel en hoogwaardig bouwen met een aanzienlijke besparing van kosten. De daksegmenten, die ook wel prefabdak, scharnierdak of schanierkap worden genoemd, worden projectspecifiek geproduceerd onder optimale omstandigheden en kunnen in zeer korte tijd op het werk geplaatst worden. In één arbeidsgang heeft u een complete dakconstructie, voorzien van een wit afgewerkte binnenzijde en met sparingen t.b.v. dakramen en dakkapellen.

SlimFix-XT Riet sandwichpanelen.png

SlimFix-XT Riet sandwichpanelen

Schroefdakelement t.b.v. rietbedekking (nieuwbouw+renovatie)


De SlimFixXT Riet sandwichpanelen voldoen volledig aan de aangescherpte eisen in het Bouwbesluit ten aanzien van de isolatiewaarde en brandklasse (Xire®-schild). Daarnaast zijn de isolatiepanelen volledig afgestemd op de bedekking met riet. Dankzij de, achter de witte zichtzijde geplaatste, dampremmende folie en het flexibele afdichtingsprofiel, ontstaat er met SlimFixXT Riet sandwichpanelen een optimale bouwfysische constructie. Dit geeft u maximale zekerheid over een lange levensduur van het riet.

PLAT DAK ISOLEREN

AquaGarant afschotsysteem.png

AquaGarant afschotsysteem

Afschotisolatie


Een goed geïsoleerd en watervrij dak verhoogt de duurzaamheid van een gebouw. Deze beide voorwaarden worden optimaal ingevuld met het AquaGarant-systeem. Met behulp van hoogwaardige airpop® afschotisolatie krijgt elk dak een specifiek afwateringsplan.

LiteTop dakisolatie plat dak.png

LiteTop dakisolatie plat dak

Extra voordelige dakisolatie plat dak (80 kPa, ʎ 0,037)


LiteTop is een dakisolatie plat dak met een lage densiteit. De isolatieplaat heeft in vergelijking tot de PolyTop plat dak isolatie een lagere druksterkte. Hierdoor is LiteTop beperkter beloopbaar dan PolyTop. Voor daken waarvoor deze producteigenschap minder van belang is, levert LiteTop een financieel voordeel op. LiteTop heeft een bij het kwaliteitsniveau passende prijs.

LiteTop-HR platdakisolatie.png

LiteTop-HR platdakisolatie

Voordelige en dunne platdakisolatie (80 kPa, ʎ 0,031)


Het meest kenmerkende aan  de LiteTopHR platdakisolatie is het extreem hoge isolerende vermogen van het airpop®-isolatiemateriaal in het type EPSHR. Hiermee kunt u tot wel 20 tot 30% dunner isoleren bij dezelfde isolatiewaarde. In vergelijking met PolyTopHR heeft LiteTopHR een lagere densiteit met een beperkte beloopbaarheid.

OmniTop isolatie platdak.png

OmniTop isolatie platdak

Drukvaste isolatie platdak (150 kPa, ʎ 0.034)


Bent u op zoek naar een isolatie platdak met een uitstekende beloopbaarheid voor bijvoorbeeld onderhoud aan het gebouw, installaties en eventueel zwaardere gebruiksfuncties in de toekomst? Dan is OmniTop een goede keuze. OmniTop is met een druksterkte van 150 kPa intensief beloopbaar.

OmniTop-HR dakisolatie.png

OmniTop-HR dakisolatie

Drukvaste, extra dunne dakisolatie plat dak (150 kPa, ʎ 0,031)


OmniTopHR is een dakisolatie voor het platte dak die vanwege een hogere druksterkte van 150 kPa beter bestand is tegen een hogere belasting. Dankzij de toepassing van het grijze EPSHR hebben de isolatieplaten een verhoogd isolerend vermogen. 

PolyTop plat dak isolatie.png

PolyTop plat dak isolatie

Drukvaste plat dak isolatie (100 kPa, ʎ 0.036)


Bent u op zoek naar een plat dak isolatie die geschikt zijn voor onderhoud aan het gebouw, installaties en eventueel zwaardere gebruiksfuncties in de toekomst? Dan is PolyTop de meest betrouwbare keuze. PolyTop in een druksterkte van 100 kPa is al jaren de meest succesvolle dakisolatie voor platte daken in het assortiment van IsoBouw . Niet verwonderlijk, want dankzij deze druksterkte loopt u met PolyTop geen enkel risico.

PolyTop-HR dakisolatie.png

PolyTop-HR dakisolatie

Drukvaste, extra dunne dakisolatie plat dak (100 kPa, ʎ 0,031)


PolyTopHR is een nieuwe dakisolatie voor het platte dak. Net zoals bij de PolyTop plat dak isolatie zijn de platen bestand tegen een druksterkte van 100 kPa. Uniek is het verhoogde isolerend vermogen. De grijze PolyTopHR dakisolatie isoleert ca. 20% beter. Dit betekent dat u bij dezelfde isolatiewaarden een dunnere dakopbouw creëert.

PolyTop-HR-Bio isolatie plat dak .png

PolyTop-HR-Bio isolatie plat dak

Dunne isolatie plat dak met C-2-C BioFoam (100 kPa, ʎ 0,031)


PolyTopHR-Bio is een nieuwe isolatie voor het platte dak met oog voor het milieu. PolyTopHR met EPSHR isolatie had al de beste milieuscore, mede dankzij het feit dat het voor 98% uit lucht bestaat. IsoBouw gaat nu nog een stap verder richting biobased bouwen. De EPSHR isolatiekern wordt voor ca.10% vervangen door het biologische isolatiemateriaal BioFoam®. BioFoam® is een biobased en C-2-C gecertificeerde isolatie die wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen. Producten met toevoeging van BioFoam® worden door IsoBouw gelabeld als ‘BioFoam® inside’.

PowerTop Protect dakisolatie .png

PowerTop Protect dakisolatie

Dual density dakisolatie (150/80 kPa, ʎ 0,034/0,031)


PowerTop Protect combineert de beste eigenschappen van airpop® in één plaat. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken is IsoBouw in staat verschillende materialen/densiteiten samen te voegen. Het gevolg: Met PowerTop Protect profiteert u van de uitstekende isolatiewaarde van EPSHR en de intensieve beloopbaarheid van EPS 150-SE. De dakisolatie is voorzien van een brandwerende beschermlaag. Dit maakt de toepassing van PV-panelen veiliger en beter verzekerbaar.

RenoTop-HR afschotplaten.png

RenoTop-HR afschotplaten

Renovatie-oplossing voor het platte dak (100 kPa, ʎ 0,031)


De RenoTopHR afschotplaten zijn de ideale oplossing bij het na-isoleren van platte daken. Bij renovatiedaken zijn de bestaande dakranden vaak een belemmering om het dak met isolatiewaarde van Rc 3,5 of hoger na te isoleren. Dit probleem geldt voor alle isolatiematerialen. Met RenoTopHR afschotplaten behoort dit probleem tot het verleden. Met deze gepatenteerde innovatie van IsoBouw kunnen hoge isolatiewaarden worden bereikt zonder aanpassingen aan de waterkerende detaillering.

SuperTop dakisolatieplaten.png

SuperTop dakisolatieplaten

Extra drukvaste dakisolatieplaten (200 kPa, ʎ 0,033)


Zoals de naam al impliceert bestaat het SuperTop-assortiment uit dakisolatieplaten met, algemeen gezien, de beste prestaties. Deze airpop® isolatie met verhoogde densiteit heeft een uitstekende isolatiewaarde en een zeer hoge drukvastheid. SuperTop dakisolatieplaten zijn daarom ideaal voor daken met een zwaardere gebruiksfunctie, zoals bijvoorbeeld terrasdaken en galerijen.

XPS t.b.v. omkeerdaken.jpeg

XPS t.b.v. omkeerdaken

XPS t.b.v. omkeerdaken


Vanaf 1 juli 2014 heeft IsoBouw in Nederland de verkoop en distributie overgenomen van de Jackodur en Jackoboard XPS-producten van Jackon Insulation GmbH.

SPOUWMUUR ISOLEREN

IsoFort spouwisolatie.png

IsoFort spouwisolatie

Voordelige spouwmuurisolatie met dubbele milieuwinst


De IsoFort spouwmuurisolatie bestaat voor een groot gedeelte uit gerecyclede airpop® zonder dat dit tot kwaliteitsverlies leidt. De grijs/wit gespikkelde spouwisolatie heeft een uitstekende isolatiewaarde en is veilig, snel en eenvoudig verwerkbaar. IsoFort is de meest economische oplossing bij gevelconstructies waar toepassing van de gekozen isolatiedikte (resp. isolatiewaarde) niet wordt beperkt door de spouwbreedte.

PolyFort-Pro spouwisolatie .png

PolyFort-Pro spouwisolatie

Snel verwerkbare spouwisolatie met hoge isolatiewaarden


De PolyFortPro spouwisolatie bestaat uit het door IsoBouw ontwikkelde EPSHR (met een verhoogd isolerend vermogen) gecombineerd met een thermisch reflecterende alufolie. Met PolyFortPro bereikt u hoge isolatiewaarden in gangbare muurconstructies. Bent u op zoek naar een duurzame, milieuvriendelijke spouwisolatie die scherp geprijsd is, dan is PolyFortPro uw beste keuze.

Nu: Tijdelijke kortingsactie van 30% op een EPS gloeibeugel.

VLOER ISOLEREN

IsoBouw dB-vloerplaat.png

IsoBouw dB-vloerplaat

airpop® geluidsisolatie tegen contactgeluid


Een zwevende dekvloer met de geluidsisolatie IsoBouw dB-vloerplaat is een uitstekend alternatief ten opzichte van zware massieve betonvloeren. Dankzij het geëlastificeerde airpop® heeft de IsoBouw dB-vloerplaat zowel een thermisch als een geluid-isolerend vermogen. Bovendien is airpop® licht van gewicht waardoor een aanpassing van de fundering niet noodzakelijk is en de verdiepingsvloer beduidend dunner kan worden uitgevoerd.

IsoBouw Eco50 Klik-vloerplaat.png

IsoBouw Eco50 Klik-vloerplaat

Vloerisolatie met de beste milieuscore


Is een isolatie met een goede milieuprestatie belangrijk voor u? Kies dan voor de Eco50 Klik-vloerplaat. Deze vloerisolatie bestaat voor minimaal 50% uit gerecycled EPS. Dit betekent een aanzienlijke besparing op het gebruik van fossiele grondstoffen en een forse reductie in de CO2-uitstoot; dubbele winst voor het milieu dus! 

IsoBouw Eco-vloerplaat .png

IsoBouw Eco-vloerplaat

Extra eco-vriendelijke airpop® vloerisolatieplaten

 

Met de nieuwe Eco-vloerplaat zet IsoBouw een verdere stap in het aanbieden van milieuvriendelijke isolatiesystemen. Nu al behalen onze airpop-producten de beste milieuscore. Met verhoging van het aandeel gerecyclede airpop in de Eco-vloerplaat wordt deze voorsprong verder vergroot. Maar daar blijft het niet bij. Ook andere eigenschappen, zoals de isolatiewaarde en de vormgeving, leveren extra voordelen op.

IsoBouw Vloerplaat.png

IsoBouw Vloerplaat

Standaard airpop® vloerisolatieplaten


Alle positieve eigenschappen van airpop® komen volledig tot hun recht bij de toepassing als vloerisolatieplaten. Het materiaal is eenvoudig en snel te verwerken, heeft een hoge druksterkte en is vochtongevoelig. Tel daarbij de zeer attractieve prijsstelling op en men kan met recht zeggen dat de IsoBouw Vloerplaat dé optimale keuze is voor toepassing als vloerisolatie.

XPS vloer- en perimeterisolatie.jpeg

XPS vloer- en perimeterisolatie

XPS vloer- en perimeterisolatie


Vanaf 1 juli 2014 heeft IsoBouw in Nederland de verkoop en distributie overgenomen van de Jackodur® en Jackoboard® XPS-producten van Jackon Insulation GmbH. 

VLOER ISOLEREN

SlimFix Deco zolderisolatie.png

SlimFix Deco zolderisolatie

Zolder isoleren in slechts 3 simpele stappen


SlimFix Deco is de snelst verwerkbare zolderisolatie ten opzichte van alle alternatieven. Dankzij de decoratieve zolderisolatieplaten en de gepatenteerde Deco klik- en naadprofielen, wordt een plafond isoleren kinderspel. De profielen van de SlimFix zolderisolatie zijn voorzien van softstrips die alle naden automatisch luchtdicht afsluiten. In slechts 3 handelingen wordt de zolder voorzien van een isolerend, luchtdicht en esthetisch afgewerkt plafond. Een zolder isoleren was nog nooit zo eenvoudig als met SlimFix Deco van IsoBouw .

bottom of page