top of page
banner.jpg

JIRLUMAR

Jirlumar is een business unit van Heating Group International. Onder de merknaam Jirlumar leveren wij al bijna 50 jaar eersteklas producten op het gebied van elektrische verwarming aan installateurs.

Jirlumar staat in Nederland al decennia lang bekend als marktleider op het gebied van duurzaam comfort. We zijn dan ook de specialist in elektrische verwarming voor installateurs.

We leveren ons productpakket aan verschillende doelmarkten. Woningbouw, utiliteitsbouw, scheepsvaart, unitbouw en recreatiewoningen zijn een greep uit de markten die we vaak bedienen. Met de transitie naar duurzamere energiebronnen is er steeds meer vraag naar elektrische oplossingen als hoofdverwarming of bijverwarming. Door middel van zonnecollectoren kan de benodigde energie ook steeds beter zelf opgewekt worden.

Jirlumar levert met regelmaat elektrische verwarmingsoplossingen voor grote projecten. Het verwarmen van de recreatiewoningen op een vakantiepark of het monteren van vloerverwarming in hotelkamers bijvoorbeeld.

Hierbij zijn we flexibel in onze planning en denken we graag met je mee over de duurzaamste oplossing en regeling.

Installateurs weten ons ook te vinden voor kleinere projecten. Het volledig elektrisch verwarmen van één of enkele woonhuizen, de verwarming van een schip of het aanleveren van infrarood plafondpanelen voor een kantorencomplex bijvoorbeeld.

Klik hier of bel ons om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze specialisten.

 

We maken graag de benodigde berekeningen die nodig zijn voor de juiste productkeuze.

Wil je graag meer informatie of een prijsopgave? Vul ons contactformulier in en krijg snel reactie van onze specialisten. 

Wij leveren enkel aan bedrijven.

JIRLUMAR

jirlumar klein.jpg

Bijsterhuizen 5118

6604 LX

Wijchen

024 3451233
Info@jirlumar.nl
www.jirlumar.nl

Elektrische verwarming en infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit

standaard radiatoren.jpg

Standaard range elektrische radiatoren

Jirlumar heeft verschillende series elektrische radiatoren in het assortiment. De radiatoren zijn in verschillende vermogens en afmetingen verkrijgbaar. Bij de productpagina’s zijn de productspecificaties van de radiatoren weergegeven.

electrische radiatoren.jpg

Elektrische radiatoren

Elektrische radiatoren, ookwel stralingspanelen of infraroodpanelen genoemd. Deze laatste term zorgt echter voor verwarring omdat het feitelijk om elektromagnetische straling gaat.

standaard  designradiatoren.jpg

Elektrische design radiatoren

Met onze elektrische design radiatoren bieden we iets bijzonders. Deze collectie bestaat uit design radiatoren van glas, natuurlijk lavasteen en staal. Deze luxe materialen worden op een innoverende manier toegepast zodat deze radiatoren en handdoekdrogers zeer efficiënt verwarmen. De panelen zijn snel en gemakkelijk te installeren en desgewenst ook gemakkelijk weer te verplaatsen.

badkamerradiatoren.jpg
convectoren.jpg
standaard  designradiatoren.jpg
vloerverwarmingsmat_hgi-removebg-preview

Voordelen elektrisch verwarmen

Automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd.Op kille dagen is het niet nodig om overdag of ’s avonds het hele huis te verwarmen. Wanneer je je voornamelijk in één ruimte bevindt, loont het om de CV installatie juist niet te gebruiken. Elektrische verwarming wordt steeds gangbaarder nu de energietransitie naar duurzamere energiebronnen in volle gang is. Met de ontwikkelingen die doorgemaakt zijn in de woningbouw en utiliteitsbouw én in de ontwerpen van elektrische verwarming is het een volwaardig alternatief geworden met zeer veel voordelen. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen uiteen. Hoog rendement Elektrische verwarming biedt een zeer hoog rendement. Bij hoogwaardige elektrische verwarmingspanelen loopt dit op tot wel 97% en bij infrarood panelen is dit zelfs 100%. Dit is een aanzienlijk verschil met de conventionele verwarmingssystemen zoals een CV-systeem waarbij het rendement tussen de 60% en 75% ligt. Nauwkeurig de temperatuur per ruimte regelen Elektrische verwarming is zeer nauwkeurig te regelen per kamer of ruimte. Hierdoor kan ook een thuiskantoor aangenaam verwarmd worden zonder dat de temperatuur in de woonkamer verder hoeft te stijgen. De programmeerbare thermostaat maakt het eenvoudig om een optimale energiebesparing te realiseren door de verwarming af te stemmen op het dagelijkse ritme van de bewoners.

Gemakkelijke installatie Er is geen breekwerk nodig om elektrische verwarming te installeren wat de montage aanzienlijk vereenvoudigd. Met behulp van de muurbeugels kunnen de panelen eenvoudig opgehangen worden. Onze vloerverwarming kan per strekkende meter ingekocht worden en is gemakkelijk in te knippen zodat deze ook omgelegd kan worden. Daarnaast zijn ze zo dun dat er over het algemeen ook geen problemen ontstaan met de opbouwhoogte. Geen periodiek onderhoud noodzakelijk In tegenstelling tot conventionele systemen die op gas werken is er bij elektrische verwarming geen periodiek onderhoud nodig. Er zijn geen risico’s op gaslekken, over het algemeen zijn moderne elektrische verwarmingsproducten voorzien van een oververhittingsbescherming en ze hebben een lange levensduur.

Geschikt voor diverse energieconcepten Het aantal nieuwe energieconcepten neemt toe en hierin neemt elektrische verwarming een steeds prominentere plek in. De elektrische verwarmingsproducten van Jirlumar zijn zeer geschikt om te gebruiken in veel van deze concepten en we hebben al voor diverse concepten onze producten geleverd. Onze specialisten sparren graag met je over de mogelijkheden.

bottom of page