top of page
Public_buildings_Header_01.jpeg

H31

GEVELBEKLEDINGEN EN

GEVELSCHERMEN

H33

DAKBEDEKKINGSWERK

JORIS IDE

Joris Ide is een sterke, internationale speler in de staalindustrie. Na meer dan 3 decennia ontwikkelden we een duidelijke aanwezigheid in meer dan 15 landen. 

We zijn werkzaam vanuit 16 productievestigingen om u te voorzien van hoogstaande stalen constructiematerialen. Dankzij onze waarden en gedreven medewerkers groeien en ontwikkelen we voortdurend.

Onze kracht ligt in de verschillende oplossingen die we voor heel wat verschillende markten aanbieden: landbouw, architectuur, tertiair, residentieel …

We streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Dat doen we door langdurige relaties op te bouwen die voor iedereen nieuw succes creëren.

Joris Ide maakt al decennialang dak- en gevelsystemen. We zijn actief in meer dan 15 landen met de hulp van meer dan 1200 medewerkers. En we blijven evolueren. Nog een indrukwekkend cijfer: we gebruiken meer dan 419.000 ton staal per jaar! Ontdek hoe we uitgroeiden tot een Europese marktleider in staal.

Ons Planet Passionate-programma is een cruciale eerste stap in de volgende fase van ons plan om de belangrijkste duurzaamheidsuitdagingen van onze planeet proactief aan te pakken. Met Planet Passionate dagen we onze duurzame ambities uit voor de komende 10 jaar.

Joris Ide wil een duidelijke strategie voor de toekomst bepalen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van een marktleiderspositie in bepaalde Europese markten. Dat realiseren we dankzij onze klanten die de unieke combinatie waarderen van toonaangevende lokale service met een onovertroffen productassortiment en technische expertise.

JORIS IDE

joris ide klein.png

174 Hille

8750

Zwevezele, Belgie

0032 51 69 12 13
shop@joriside.bewww.joriside.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

ARCHITECTURAAL

archi_0001_Chantier 6-23.webp

De ideale look

SOLUTIONS

Joris Ide is een van de topmerken als het op gevelbekleding aankomt. We ontwikkelen innovatieve en gepersonaliseerde oplossingen die jouw project een identiteit en ongeëvenaarde stijl geven. Voor elk specifiek project hebben wij een unieke oplossing.

 

Geef je verbeelding de vrije loop en vertel ons je wildste dromen. Wij begeleiden je graag in elke stap van het project.

Oplossingen voor architecten

Ons assortiment sandwichpanelen en onze Façade-divisie opent nieuwe mogelijkheden voor architecturale creaties.

  • Een grote keuze aan verschillende kleuren

  • Verschillende coatings die extra textuur aanbrengen

  • Open designconcepten voor gevelbekleding: gedeeltelijk (VARIO) of volledig (JIMAGINE) gewijd aan creativiteit

  • Ontwerp op maat

archi_0002_Chantier 8 HD-5.webp
JI-Brochure-Inspiration_Facade.webp

BROCHURE

 

Inspiration Façade

BROCHURE

 

CARRIER SYSTEEM

Blue Soft Magazine Mockup Pinterest Pin (Instagram Post (Square)).webp

SHOP

bottom of page