top of page
Jupiter-logo-site-450.png
Jupiter-Vloerverwarming.png

JUPITER VLOERVERWARMING BENELUX BV

Jupiter profileert zich als dé vooraanstaande en meest innovatieve leverancier van droogbouwoplossingen voor vloerverwarming, een reputatie die ze hebben opgebouwd sinds hun start in de jaren 90.

 

Onder leiding van Bas Linsen heeft Jupiter een pioniersrol vervuld in de ontwikkeling van droogbouwtechnieken voor vloerverwarming in de Benelux. Deze expertise heeft hen uitgegroeid tot een specialist op dit gebied, waarbij ze naast droogbouw ook aantrekkelijke aanbiedingen kunnen bieden voor traditionele natbouw vloerverwarming dankzij uitgevoerde grootschalige projecten.

Met een combinatie van diepgaande kennis, gezond verstand en een professionele aanpak heeft Jupiter de afgelopen jaren samen met hun partners aanzienlijke groei doorgemaakt. Ze werken actief aan prominente projecten die gericht zijn op duurzaamheid, comfort en kwaliteit.

Hun visie is helder: het streven om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van toekomstbestendige vloerverwarming. Jupiter streeft ernaar de duurzaamste en meest comfortabele gebouwen te creëren voor de wereld van morgen. Deze toewijding aan duurzaamheid en comfort staat centraal in alles wat ze doen.

Jupiter staat voor u klaar, ongeacht of u kiest voor droogbouw of natbouw. Onze systemen bieden een uitzonderlijke kwaliteit en rendement. Dit, in combinatie met de razendsnelle installatie en expertise van ons team, maakt Jupiter een steeds vaker gekozen partner door professionals.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en delen graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden die onze systemen bieden. Of het nu gaat om tijdbesparende oplossingen of om bij te dragen aan circulair bouwen met hoogwaardige vloerverwarming, wij zijn er om u te adviseren en te ondersteunen.

JUPITER VLOERVERWARMING 

JUPITER LOGO KLEIN.jpg

Westbaan 223

2841 MC

Moordrecht

0182 399 837
info@verwarming.net
www.jupiter-vloerverwarming.nl

 • Facebook
 • Instagram
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

JUPITER DROOGBOUWSYSTEMEN

De Jupiter IDEAL-droogbouwsystemen vertegenwoordigen de topklasse in moderne vloerverwarming. Elk systeem binnen de Jupiter IDEAL-serie staat bekend om zijn consistente warmteafgifte, bereikt via vol-vlakkige geleiding over aluminium lamellen. Deze systeemplaten zijn ontworpen met aluminium lamellen met voorgevormde omega buiskanalen, wat zorgt voor een naadloos klik-contact met de systeembuis en een gelijkmatige warmteoverdracht en -verdeling over de vloer. Dit maakt verwarmingscapaciteiten tot wel 160W/m2 en koelvermogens tot 40W/m2 mogelijk.

De Jupiter IDEAL-droogbouwsystemen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, elk ontworpen om specifieke uitdagingen aan te pakken. Deze systemen bieden voor elke situatie een optimale oplossing. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende productmogelijkheden.

Heeft u vragen over onze systemen en de mogelijkheden ervan? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Ecologische oplossingen met geïntegreerde contactgeluidsisolatie

Ideal-OKO-30.webp

IDEAL ÖKO 30

High-end en circulair toepasbaar als vloerverwarming & uitmuntende contactgeluid isolatie

 • Gemaakt van gerecyclede houtvezels

 • Opbouwhoogte systeem vanaf 30mm

 • Verkrijgbaar met 125mm & 250mm H.o.H. verlegafstand

 • Jupiter Systeembuis Alu-PERT 16x2mm

Ideal-OKO-24.webp

IDEAL ÖKO 24

Circulair toepasbaar als vloerverwarming & uitmuntende contactgeluid isolatie

 • Gemaakt van gerecyclede houtvezels

 • Opbouwhoogte systeem vanaf 24mm

 • Verkrijgbaar met 125mm & 250mm H.o.H. verlegafstand

 • Jupiter Systeembuis Alu-PERT 16x2mm

Oplossingen zonder geïntegreerde contactgeluidsisolatie

Ideal-EPS-30-600x530.webp
Ideal-TOP-15-600x530.png
Ideal-NEO-20-600x526.webp

IDEAL EPS 30

Allround oplossing voor droogbouw vloerverwarming

 • Gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS)

 • Opbouwhoogte systeem vanaf 30mm

 • Verkrijgbaar met 125mm & 250mm H.o.H. verlegafstand

 • Jupiter Systeembuis Alu-PERT 16x2mm

IDEAL TOP 15

De minimalistische droogbouw vloerverwarming waar hoogte minimaal moet zijn

 • Gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS)

 • Opbouwhoogte systeem vanaf 15mm

 • Verkrijgbaar met 150mm H.o.H. verlegafstand

 • Jupiter Systeembuis Alu-PERT 12x2mm

IDEAL NEO 20

Perfecte compromis tussen minimale opbouwhoogte en maximale efficiëntie

 • Gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS) met koolstof toevoeging

 • Opbouwhoogte systeem vanaf 20mm

 • Verkrijgbaar met 125mm & 250mm H.o.H. verlegafstand

 • Jupiter Systeembuis Alu-PERT 16x2mm

JUPITER NATBOUWSYSTEMEN

 

"De Jupiter STANDARD-systemen staan bekend als een toonaangevende oplossing binnen de traditionele vloerverwarming. Dankzij jarenlange ervaring in zowel kleine als grote projecten, behaalt Jupiter consistent maximale resultaten op het gebied van vloerverwarming. Ons team staat klaar om de voordelen van Jupiter's expertise en producten voor uw project toe te lichten. Met uitgebreide ervaring in de grootste bouwprojecten in Nederland, biedt Jupiter gepersonaliseerd advies voor elke situatie.

Conform internationale normen voorziet Jupiter in de juiste documentatie en streeft het naar optimale resultaten bij de levering van uw vloerverwarmingssysteem.

Het Jupiter STANDARD-systeem kan op diverse manieren worden geïnstalleerd, afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de klant. De opties omvatten onder andere:

 • Vloerverwarming op isolatieplaten,

 • Vloerverwarming op bouwstaalnetten,

 • Vloerverwarming met betonbewapening (betonkernactivering),

 • Vloerverwarming op bevestigingsstrips.

Belangrijk: Jupiter voert geen freeswerkzaamheden uit voor vloerverwarming."

Systeembuizen

Jupiter laat haar eigen buizen produceren bij een gerenommeerde fabrikant. Deze buis wordt gedurende de fabricage minimaal 3 keer gecontroleerd op kwaliteit over de gehele lengte, waardoor de buis voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Met gebruik van hoogwaardige materialen, heeft Jupiter de selectie in buistype tot twee soorten toegespitst

Jupiter-alu-pert-buis-1200x659.jpeg

Jupiter ALUPERT-systeembuis

Jupiter ALUPERT-systeembuis is een hoogwaardige, drinkwater-gekeurde leiding, die minimale temperatuur-afhankelijke uitzetting heeft, en maximale diffusiedichtheid garandeert. Hierdoor is de buis perfect geschikt voor levenslange oplossingen, die minimaal tot geen onderhoud nodig hebben. Door de aluminium kern, is de Jupiter ALUPERT-systeembuis ten opzichte van PEX- of PERT-buis uitermate geschikt voor gebruik in droogbouw vloerverwarming. Een normale PEX- of PERT-buis zet uit bij verwarmen, en krimpt bij koelen. De aluminium kern in de ALUPERT-systeembuis vermindert dit proces tot een nihil uitzet/krimp.

Jupiter-Pert-buis-1200x659.jpeg

Jupiter systeembuis PERT-systeembuis

Voor de STANDARD-systemen zet Jupiter vaak haar PERT-systeembuis in. Als ideale oplossing in de vloerverwarming, voldoet de Jupiter PERT-systeembuis ruim aan de gestelde eisen voor systeemleidingen in een CV-circuit. Daarnaast is de buis in montage zeer geliefd, en vormt het een groot voordeel in de snelheid van verleggen bij grotere projecten.

bottom of page