top of page
1694157728_20210318_092151.jpg
kerna logo.png

KERNA LUXURY STONES

Met 30 jaar ervaring in de natuursteen- en keramiekbranche weten wij van Kerna Luxury Stones als geen ander voor u de mooiste materialen uit te zoeken als het gaat om vrije maatplaten, tegels en projecten.

Met onze wereldwijde contacten met groeves, groothandelaren  en blokhandelaren kunnen wij altijd voor u beschikken over het mooiste en beste assortiment. Ons depot welk zich richt op de Benelux vindt u in Bladel.

Samen met Andreas Smelzer richtte Michel van den Goorbergh op 1 november 2019 het bedrijf op. In eerste instantie als Kayden Stone & Ceramics. Op 15 september 2023 nam Michel van den Goorbergh het bedrijf volledig over. Het bedrijf werd omgedoopt naar Kerna Luxury Stones.

Kerna Luxury Stones heeft als doel de mooiste materialen te selecteren voor zowel de steenhouwer, architect, designer, interieurbouwer, projectontwikkelaar, keukenzaak als de eindgebruiker/particulier. Iedereen is dan ook welkom in ons Stone Experience Center in Bladel om de mooiste materialen te bewonderen en selecteren. Verkoop geschied alleen aan de professionele verwerker, maar onze kracht zit hem er juist in om de particulier, de architect, de designer, de interieurbouwer, de project ontwikkelaar, de keukenzaak en ieder ander die met ontwerpen met onze materialen te maken heeft met elkaar te verbinden.

 

Materialen die u onder andere bij ons kan vinden zijn:

Graniet, Marmer, Kwartsiet, Leisteen, Kalksteen, Belgisch Hardsteen van Carrières de la Pierre Bleue Belge, Lumina Stone Quartz composiet, Symphony by Aurea Stone kwartscomposiet, en keramiek (Ceydium by Mediterraneo Surfaces).

 

Ons team van natuursteen-, kwartscomposiet- en keramiek fanaten staat altijd voor u klaar om u op een inspirerende manier te adviseren.

KERNA LUXURY STONES

KERNA LUXURY STONES KLEIN.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok

ARCHITECTEN, DESIGNERS, INTERIEURBOUWERS, PROJECTONTWIKKELAARS

Als architect, interieurdesigner, interieurbouwer of projectontwikkelaar bent u altijd op zoek naar het voor u perfecte product voor uw project. U bent meer dan welkom, eventueel samen met uw klant, om inspiratie op te doen in ons Stone Experience Center te Bladel. Regelmatig gaan wij samen op reis met architecten/designers naar natuursteengroeves of onze toeleveranciers om samen het voor u meest geschikte product uit te zoeken. Nee en  niet mogelijk bestaat bij ons niet.

Uiteraard bent u ook welkom als het gaat om onze keramische-, kwartscomposiet, of Magna Glaskeramik producten. Voor kwartscompsiet hebben wij gekozen voor Lumina Stone en Symphony van Fasa. Voor keramiek voor Ceydium by Mediterraneo Surfaces. Mooie designs en high end kwaliteit.

U vindt in ons Stone Experience Center de mooiste natuursteensoorten. bent u echter net op zoek naar een materiaal welk wij niet hebben staan, dan gaan wij op zoek voor u. Met ons brede netwerk vinden wij altijd de steensoort, afwerking en dikte die u nodig hebt voor uw project. Groot of klein? Het maakt ons niet uit. Ieder project is welkom.

1694848260_istock-1296662509.jpeg
bottom of page