top of page
vk_IMG_0620.jpeg
KDRA architecten logo.png

KDRA ARCHITECTEN

kerssens de ruiter architecten (kdra) is een onafhankelijk, breed en regionaal georiënteerd bureau waarbij de kracht ligt in de integrale aanpak van haar opdrachten. Het beschikt over de capaciteit en de expertise om te adviseren tijdens de initiatieffase van bouw- en ontwikkeltrajecten. 
 

Daarnaast verzorgt het de complete procesbegeleiding van schets tot oplevering. kerssens de ruiter architecten ziet zich dan ook als een bouwmeester van de 21e eeuw. Doortastendheid en intensieve betrokkenheid zijn bij kdra de norm. De integrale aanpak zorgt ervoor dat ontwerpen van kdra zorgvuldig gedestilleerde producten zijn waarin alle deelproblemen zijn vertaald naar een gedegen en aansprekende oplossing. Architectuur is hierbij het bindende expressiemiddel om dit proces een gezicht te geven.  

 

KDRA ARCHITECTEN

kdra logo klein.jpg

Luttik Oudorp 81

1811 MV

Alkmaar

072 511 13 93
info@kdra.nl

www.kdra.nl

  • Facebook

Het bureau is opgericht op 1 april 2001 door de twee vennoten John Kerssens en Peer de Ruiter, die elkaar in 1993 hebben leren kennen op de academie van bouwkunst in Amsterdam. Tijdens hun studie bleek al snel dat beiden op dezelfde manier dachten over de essentie van architectuur. Na het afstuderen in 2000 besloten ze om kerssens | de ruiter architecten op te richten. De ontwerpers, projectleiders en tekenaars bij kerssens | de ruiter zijn stuk voor stuk allround vakmensen. Naast een solide bouw- en proceskennis hebben alle medewerkers een voorliefde voor architectuur. Samen met alle partijen kwalitatief hoogwaardige en gedegen duurzame projecten te realiseren is het doel.

PROJECTEN

bottom of page