top of page

LA ARCHITECTEN INGENIEURS

Versterkende en karakteristieke architectuur, voor mens en omgeving

Een gebouw is een object in een ruimte. Waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, kunnen werken, tot rust kunnen komen.

En een object wordt pas een gebouw als er een menselijke factor aan toegevoegd wordt. Door het karakter en beleving te geven, zonder te beseffen wat voor techniek en wat voor basis eronder ligt. Dat moet automatisch goed voelen, een intuïtie.

Een gebouw, ontworpen door LA | Architecten Ingenieurs, voelt als een warme jas; op maat gesneden op een persoon of op de functie van het gebouw. Daarbij stopt LA | Architecten Ingenieurs niet bij de vormgeving van de buitenkant. Ook het technisch, integraal ontwerp van installaties, akoestiek, licht en lucht wordt daar in meegenomen.

LA | Architecten Ingenieurs werkt mét mensen vóór mensen om een bepaalde identiteit en karakter aan een bepaalde plek te geven, waarbij je elkaar blijft inspireren om tot de beste oplossing te komen.

Zo maken wij van niets, iets heel bijzonders!

LA ARCHITECTEN INGENIEURS

LA architecten logo klein.jpg

Mgr. Van den Tillaartstraat 1

5461 KX

Veghel

0413 – 36 67 11
info@la-architecten.nl

www.la-architecten.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Wij vertellen u graag over onze visie op integraal ontwerpen, waarbij we alle zaken van belang meewegen. Zoals bijvoorbeeld omgeving, vormgeving / architectuur, functionaliteit, constructie, kosten, planning, duurzaamheid, flexibiliteit en gebruikersbeleving. Daarnaast vertellen we u graag over onze visie op interactief ontwerpen, waarbij we gedurende het gehele ontwerpproces een open houding hebben en invloeden van u als opdrachtgever of gebruiker, en van de andere belanghebbenden, meewegen in de ontwerpstappen die we zetten. Meestal onderzoeken we meerdere ontwerp oplossingen en bespreken die dan met u, zodat we samen tot een optimale keuze komen. Ieder project begint bij ons met het samen uitzoeken en ordenen van de exacte vraag, uw Programma van Eisen, de mogelijkheden van de locatie en de voor het project benodigde investering. Hierdoor komen we tijdens het ontwerpen samen niet voor verrassingen te staan.

Ga het gesprek met ons aan. Dat kan online of live op ons architectenbureau, bij MTB Architecten in Amsterdam of Apeldoorn, of bij John van Dijk of Martijn Braunstahl in Amersfoort of Naarden. Maak vrijblijvend een afspraak.

bottom of page