top of page
maars banner.jpg

MAARS LIVING WALLS

Maars integreert decennialange ervaring met opmerkelijke innovatiekracht, waardoor esthetiek en prestatie naadloos samenkomen. Met meer dan 75 jaar aan expertise ontwikkelt, produceert, verkoopt en monteert Maars flexibele indelingen. Het bedrijf biedt zowel standaard- als op maat gemaakte oplossingen voor diverse toepassingen, zoals kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, bioscopen, winkels en hotels. Ook in de publieke sector is Maars een gerenommeerde speler en marktleider met toepassingen in ziekenhuizen, openbare instellingen, universiteiten en scholen.

Maars streeft voortdurend naar het herdefiniëren van systeemwanden, zelfs om deze boven zichzelf te laten uitstijgen. Met een open blik verkent Maars de wereld, op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dit resulteert in inspirerende ontwikkelingen. Het bedrijf verlegt de grenzen op het gebied van design, geluidsisolatie, multimedia en brandwerendheid. Door geavanceerde systemen en intelligente oplossingen te integreren in de systeemwanden, ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden. Maars is wereldwijd toonaangevend in zijn streven naar innovatie.

Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 45 landen en een netwerk van geselecteerde dealers over de hele wereld, waarborgt Maars de hoogste kwaliteit en de beste service. Maar liefst 70% van de omzet wordt geëxporteerd naar het buitenland. Als internationale organisatie heeft Maars alle disciplines in eigen huis, waaronder productontwikkeling, productie, montage en after-sales.

Maars heeft zijn productaanbod gestaag uitgebreid. Naast het oorspronkelijke product Styleline als systeemwand, werd in 1992 Intersign overgenomen, bekend om esthetisch hoogwaardige metalen wanden, deuren en kozijnen. In 1994-1995 werd de productlijn Metaline geïntroduceerd. Belangrijke mijlpalen voor zowel esthetische als technische vernieuwing volgden, zoals de productlijnen String in 2000-2001, String2 in 2005, Glassline in 2008, Panorama in 2009, de volledig glazen designwanden 'lalinea' en de 'lineaCube' in 2014, en de nieuwe enkele glaswand 'Horizon' in 2016.

MAARS LIVING WALLS

maars logo klein.jpg

Newtonweg1

3846 BJ

Harderwijk

0341 465 211
info@maars.nl
maarslivingwalls.nl

  • Twitter
linkedin icon.gif
bottom of page