top of page
magnum-animatie.gif

MAGNUM HEATING

MAGNUM_Logo_2016_FINAL_3.jpeg

Stevinweg 8

4691 SM

Tholen

0166-609300
info@magnumheating.nl
www.magnumheating.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Expertise en Focus

MAGNUM Heating is een Europese marktleider op het gebied van elektrische en watergedragen verwarmingssystemen. Met meer dan drie decennia ervaring hebben jullie je ontwikkeld tot een merkgerichte en innovatieve ontwerper en producent.

Eigen Productie en Kwaliteitsbewaking

Door het fabriceren en assembleren van de meeste producten in eigen productieafdelingen, houden jullie het productieproces in eigen hand. Dit resulteert in een optimale kwaliteitsbewaking en versterkt jullie positie als betrouwbare leverancier van verwarmingsproducten.

Duurzaamheid en Energie-efficiëntie

Jullie verwarmingssystemen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur. Dit sluit perfect aan bij de groeiende behoefte aan klimaatvriendelijke oplossingen. Jullie inspanningen om de koolstofvoetafdruk te minimaliseren door verbeterde productie- en logistieke processen benadrukken jullie betrokkenheid bij duurzaamheid.

Beschikbaarheid voor Consumenten en Professionals

Consumenten kunnen jullie producten verkrijgen bij erkende installateurs of badkamerspeciaalzaken, waar zij niet alleen advies krijgen maar vaak ook de installatie laten verzorgen. Voor installateurs en vakhandel zijn jullie producten beschikbaar bij technische groothandels, waardoor jullie toegang bieden tot een breed netwerk van professionals in de branche.

Dit overzicht toont jullie sterke punten op het gebied van productie, duurzaamheid en beschikbaarheid van jullie producten voor zowel consumenten als professionals in de industrie. Het benadrukt jullie focus op kwaliteit, innovatie en het aanbieden van duurzame oplossingen.

bottom of page