top of page
mapei_werkenbij_kantoor-voor.jpg

MAPEI

Het verhaal van Mapei is doordrenkt met een diepgaande toewijding aan excellentie en innovatie in de bouwsector. De kernwaarden en overtuigingen van het bedrijf worden duidelijk belicht in de verstrekte informatie:

Erfgoed en Toewijding

Met meer dan 80 jaar ervaring blijft Mapei een pijler van betrouwbaarheid en expertise in de industrie. De ongeëvenaarde vakkennis van het team en de voortdurende focus op hoogwaardige productie van lijmen, kitten en chemische bouwproducten zijn onmiskenbaar.

Toewijding aan Kwaliteit

Kwaliteit is de ruggengraat van de activiteiten van Mapei. Het bedrijf streeft ernaar om onderscheidende producten te leveren die voldoen aan de behoeften van klanten, ondersteund door hoogwaardige grondstoffen en hooggekwalificeerd personeel.

Innovatie en Groei

Mapei richt zich op continue ontwikkeling en groei. Het investeren in Onderzoek & Ontwikkeling vormt een essentieel onderdeel van het bedrijfsmodel, waardoor het in staat is om voorop te blijven lopen in een concurrerende markt en wetenschappelijke kennis in te zetten voor vooruitgang.

Wereldwijde Impact met Lokale Roots

Met een wereldwijde aanwezigheid behoudt Mapei nog steeds het gevoel van een familiebedrijf. De sterke Italiaanse roots worden gecombineerd met een mondiale visie en continue inzet om kennis en relaties te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Toewijding aan Waarden

Naast het nastreven van nettowinst, hecht Mapei veel waarde aan ethische, wetenschappelijke, menselijke en culturele waarden. Het bedrijf zet zich in voor onveranderlijke kwaliteit en duurzaamheid, niet alleen voor de verwerkers en eindgebruikers, maar ook voor het milieu.

Mapei blijft een essentiële speler in de bouwindustrie, niet alleen vanwege zijn hoogwaardige producten en expertise, maar ook vanwege zijn inzet voor waarden die verder gaan dan winstmaximalisatie. Hun verhaal getuigt van een diepe betrokkenheid bij duurzaamheid, kwaliteit en wereldwijde vooruitgang.

MAPEI

mapei logo.png

Oude Apeldoornseweg 37 K

7333 NR

Apeldoorn

085-0069200
verkoop@mapei.nl
www.mapei.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page