top of page
logo.png
Highlight_MC-for-Buildings_big.jpeg

MC BAUCHEMIE

MC-Bauchemie is een van de toonaangevende internationale producenten van producten en technieken in de bouwchemie. Het concern is met ruim 2500 medewerkers in meer dan 40 landen vertegenwoordigd en zorgt al ruim 55 jaar voor baanbrekende oplossingen voor de coating van beton en voor de bescherming en instandhouding van bouwwerken. MC-Bauchemie is een familiebedrijf dat reeds wordt geleid door de derde generatie. Het bedrijf richt zijn zakelijke activiteiten al van oudsher op langdurige perspectieven en partnerschappen.

Ieder afzonderlijk product kan een cruciale rol spelen bij een volledig gebouw of bij de reparatie daarvan. Een verkeerde productkeuze of toepassing kan tot schade aan componenten leiden en in extreme omstandigheden zelfs levensbedreigend worden. Daarom dragen planners, ingenieurs en verwerkers een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn ons ervan bewust dat het daarbij niet alleen gaat om hun eigen reputatie, maar ook om de reputatie van de onderneming, evenals de bescherming van anderen. Om die reden behandelen we elk project zeer zorgvuldig om onze klanten en partners de noodzakelijke zekerheid en gemoedsrust te bieden. U kunt vertrouwen op ons gefundeerd, deskundig advies en onze productoplossingen. Deel uitmaken van MC betekent namelijk verantwoordelijkheid nemen voor gezondheid en reputatie.

 

Bouwen is voor ons een serieuze zaak.
BE SURE. BUILD SURE.

Wij combineren de kennis van onze chemici, mineralogen, betontechnologen en materiaaltechnici uit onze eigen laboratoria met de knowhow van onze bouwingenieurs en deskundige adviseurs ter plaatse op de bouw. Ze hanteren korte communicatielijnen en werken gezamenlijk, passende oplossingen uit voor de speciale taken van bouwers, opdrachtgevers en planners. En zorgen er ook direct ter plaatse voor dat, indien nodig, deze correct en veilig worden geïmplementeerd.

  • Innovatieve producten en oplossingen

  • 10% van de medewerkers houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling

  • Uitgebreide, technische ondersteuning en bij de klant in de buurt

  • Moderne productietechnologieën

  • Kwaliteitsmanagemen

Onze klanten zijn actief in verschillende marktsegmenten, waarvoor zeer individuele behoeften gelden, ongeacht of dat bij de productie van beton, of in de bouw, of de reparatie van bouwwerken in de infrastructuur, industrie of bovengrondse werken is. Daarom bieden wij ze in de volgende drie marktsegmenten oplossingen op maat: MC for Concrete Industry (betonproductie), MC for Infrastructure & Industry (bouw en reparatie van bouwwerken in infrastructuur en industrie) en MC for Buildings (bouw en reparatie van bouwwerken in bovengrondse werken).

 

MC BAUCHEMIE

mc bauchemie logo klein.jpg

Het Eek 9B

4004 LM

Tiel

0344-633700
info@mc-bouwchemie.nl

www.mc-bauchemie.nl

  • Facebook
  • YouTube
bottom of page