top of page
metro xl banner.jpg

Bij MetroXL zijn we dagelijks bezig met "imagineering". Onze visie draait om de perfecte samensmelting van verbeelding en technische expertise, waarbij we streven naar het verwezenlijken en zelfs overtreffen van uw visuele doelen.

Het is van groot belang dat mensen zich comfortabel voelen in hun omgeving, en dat geldt ook voor uw doelgroep. Wij geloven dat interieur- en exterieurgraphics een essentieel onderdeel vormen van de uitstraling van uw bedrijf of winkel. Denk aan naadloos fotobehang, akoestische wandprints, de sfeervolle lumiwall lichtwand, Mozaïek tegelwanden met Mozawall of een complete interieurtransformatie met folie.

MetroXL is een betrouwbare en professionele partner die zich richt op maatwerk. Om aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers te voldoen, denken we in oplossingen en creëren we alles op maat. Onze vormgevers zetten uw wensen om in opvallende eyecatchers, ons productieteam print deze op diverse materialen, en ons eigen montageteam zorgt voor vakkundige plaatsing.

Bij MetroXL staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Onze toewijding? Altijd streven naar het beste resultaat. Dat mag u van ons, en van MetroXL, verwachten.

Op zoek naar een vernieuwende maatwerkoplossing? Laten we snel in gesprek gaan!

MOOI! Professionele interieurdecoratie van MetroXL!

 

 

METRO XL

metro xl.jpg

Keurweg 12

5145 NX

Waalwijk

0416 335 368
info@metroXL.nl
www.metroxl.nl

Metro XL

bottom of page