top of page
MIX-architectuur-Blaricum-Villa-Blaricom.jpeg
mix-logo.png

MIX ARCHITECTUUR

 

MIX architectuur ontwerpt bijzondere en gezonde woonomgevingen, zowel landschappelijk als stedelijk, en aantrekkelijke plannen in de zorg en utiliteitsbouw. Bij ons landelijk opererende architectenbureau werken 30 professionals.

Wat is onze missie?

Onderscheidende, eigentijdse en ook toegankelijke architectuur maken die mensen raakt. Wij willen onze leefomgeving verrijken met optimistische, vriendelijke en eerlijke architectuur. Om dit te bereiken zetten we ons enthousiasme, ons vakmanschap, kennis en gedrevenheid in zodat onze dromen ook daadwerkelijk gebouwd kunnen worden.

Ontwerpen vanuit een integrale benadering

Onze toegevoegde waarde bestaat uit de integrale benadering. We ontwikkelen per opgave een totaalvisie waarbij kennis van de markt, architectuur&stedenbouw, gevoel&verbeelding en ontwerp&techniek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Creëren van een unieke woonbeleving

Geïnspireerd door de plek, creëren we een unieke woonbeleving die verder gaat dan alleen de woningontwerpen. Vanuit een integrale visie op stedenbouw, landschap en architectuur ontstaan er woonmilieus met karakter en een eigen signatuur.

Sfeervolle, eigentijdse architectuur

Wij streven naar onderscheidende architectuur met een eigentijdse uitstraling. Vanuit een helder concept zoeken we naar “een eigen verhaal”. Elke locatie en opgave geeft aanleiding voor specifieke oplossingen. Door snel te schakelen en te verbeelden maken we mogelijkheden inzichtelijk en groeit er een verhaal dat tastbaar wordt. Met sfeervolle beelden illustreren we onze visie en proberen we mensen enthousiast te maken.

Een mooie MIX

De mix van disciplines, ambities, vakmanschap en gedrevenheid heeft geresulteerd in succesvolle plannen, zowel in vormgevende als in organisatorische zin.

Oplossingsgericht met een open werkhouding

Door goed te luisteren en het conceptueel meedenken willen we bruggen slaan en met elkaar het juiste antwoord vinden voor elke specifieke opgave.

Samen architectuur maken

Met enthousiasme en passie werken we in teamverband aan prachtige plannen waarbij we andere teamleden uitdagen om het maximale te halen uit elke opgave.

MIX ARCHITECTUUR

mix architectuur klein.jpg

Adres: Argonstraat 24

Postcode: 6718 WT

Plaats: Ede

T:  T 0318 – 648950
E: info@mix-architectuur.nl
W:
www.mix-architectuur.nl

Een fullservice architectenbureau

Ons bureau is een fullservice bureau dat met de aanwezige persoonlijke kwaliteiten, bouwplannen kan vormgeven en engineeren. Dit gebeurt in een lean ontwerpproces waar wij in alle fases werken met driedimensionale tekenmodellen. Een goede uitwisseling en afstemming van informatie voorkomt bouwfouten, zorgt voor een efficiënt proces en helpt de bouwer met een goede bouwvoorbereiding.

Een open organisatie met korte lijnen

We zijn een compacte organisatie met gedreven en gepassioneerde mensen met veel persoonlijke kennis, kwaliteit en ervaring. Wij werken gezamenlijk in één ruimte en hebben een platte organisatie. Dit voorkomt afstemmingsverlies.

Natuurlijk duurzaam

In ons werk hebben wij voortdurend oog voor duurzaamheid. Wij vinden het van groot belang een duurzame woonomgeving te creëren. Dit doen wij door het, als vanzelfsprekend, integreren van techniek, door duurzame materialen te gebruiken die mooi oud worden en door mee-ontworpen flexibiliteit. Hierdoor ontstaat er een prettige en duurzame woonomgeving voor nu en in de toekomst.

Innovatief en in beweging

Als bedrijf willen we ons blijven ontwikkelen. We volgen actuele ontwikkelingen en verdiepen ons in de mogelijkheden. Zo hebben we de eerste concrete stappen gezet in circulair bouwen in een klimaatadaptieve woonomgeving. Het prijswinnende ontwerp van buurtschap Waldschap in Eindhoven heeft zich onderscheiden met een maximale score op beeldkwaliteit en duurzaamheid. Ook werken wij in een 3D werkomgeving en blijven we ons verdiepen in nieuwe technieken en mogelijkheden.

Verbonden met onderwijs

Wij delen graag kennis en ervaring en laten ons ook graag inspireren door jong talent. Om dit te stimuleren zijn wij verbonden met verschillende onderwijsinstellingen. We begeleiden regelmatig scholieren van het plaatselijke Technasium, enthousiasmeren jonge scholieren met snuffelstages en werken met architectuurstudenten van de Academie van Bouwkunst en bouwkundestagiairs van onder meer de HAN.

Een sterke teamgeest

Met veel plezier werken we met een hecht team nauw samen. Met gezamenlijke excursies en bouwbezoeken verrijken we onze vakkennis en versterken we onze teamgeest.

PROJECTEN

NBS besteksystematiek, bestekteksten, bestektekst, korttekst, werksoorten, elementenmethode

Uitgelicht

gorter bramantecarre.jpg

Gorter - Bramantecarre

bottom of page