top of page
mosa banner.jpg

MOSA

Mosa, met meer dan 140 jaar ervaring, is uw betrouwbare bron voor hoogwaardige keramische tegels. Wij produceren duurzame tegels vanuit een diepgewortelde passie voor innovatief Nederlands design en hanteren de Cradle to Cradle®-filosofie. Onze tegels sieren wereldwijd wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen.

Ons mondiale bereik, met meer dan 50 landen over vier continenten, benadrukt ons unieke Nederlandse design dat tijdloze esthetiek combineert met functionaliteit en vakmanschap. Vanuit Maastricht, waar ons bedrijf in 1883 is gestart, ontwerpen, ontwikkelen en produceren we tegels die de tand des tijds doorstaan.

Mosa's doordachte ontwerpen weerspiegelen de Nederlandse eigentijdse en innovatieve stijl. Onze tegels belichamen strakke designs, puur vakmanschap en duurzaamheid, en overstijgen normen voor zowel functionaliteit als levensduur.

Als pioniers op het gebied van innovatie produceren we Cradle to Cradle-gecertificeerde keramische tegels die niet alleen esthetisch zijn, maar ook de rol van tegels in het bouwproces herdefiniëren.

Onze service sluit naadloos aan bij uw behoeften. Met een focus op duurzaamheid en maatwerk, ondersteunen wij u tijdens het hele proces. Bijna onze volledige tegelcollectie is Cradle to Cradle-gecertificeerd, waardoor wij een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu.

Ontdek Mosa's tijdloze tegels, geproduceerd met passie, vakmanschap en duurzaamheid. Verken ons assortiment voor ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie in keramische tegels.

MOSA

mosa.jpg

Meerssenerweg 358

6224AL

Maastricht

043 368 94 44
info@mosa.nl
www.mosa.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

mosa

bottom of page