top of page
nature_home header.jpg
causeway-stones.jpeg

NATURE@HOME

Wij zijn een jong bedrijf dat opgericht is in 2013. Met een uitstekende neus voor nieuwe ontwikkelingen en trends hebben we het aangedurfd om de stap te zetten naar een eigen onderneming gespecialiseerd in natuurlijke wandbekleding. Wij denken een goede basis gevonden te hebben om de Nederlandse markt te voorzien van vernieuwende, eco vriendelijke en hoogwaardige producten op het gebied van woon- en projectinrichting. 

MISSIE

Het creëren van een aangenamer bestaan voor zoveel mogelijk mensen.

VISIE

Door het op een eerlijke manier verkopen van decoratieve producten vervaardigd uit natuurlijke restmaterialen afkomstig uit tweede en derde wereldlanden helpen wij wereldwijd met het herschikken van middelen van bestaan en daardoor direct en indirect met het veraangenamen van ieders leefomgeving.

STRATEGIE

We zijn als distributeur en groothandel op zoek naar bedrijven die rechtstreeks aan de eindverbruiker leveren. Dit kunnen zijn ambachtsbedrijven, architecten, interieurstilisten en detaillisten.

Wij hanteren een open en eerlijk prijsbeleid dat voor alle distributiekanalen transparant en helder is. Winstmarges worden berekend op basis van toegevoegde waarde en risico, niet op basis van wat gebruikelijk is.

De wandbekleding van Nature at Home is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, milieuvriendelijk en is gemakkelijk te verwerken. De wandtegels worden o.a. gemaakt uit resten van hout, kokosnoot , boomschors met behoud van de natuurlijke unieke uitstraling van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.

NATURE@HOME

nature_home logo klein.jpg

Belder 27

4704RK 

Roosendaal

0165-744007
pieter@natureathome.nl
www.natureathome.nl

WANDPANELEN

tundra-moss.jpeg

TUNDRA MOSS

THE TOUCH OF A SOFT SURFACE

Het mos van de Tundra weet te overleven in de meest extreme omstandigheden. De toepassingen van dit mos zijn legio. Met hun vele groentinten vormen ze een organische wand. Een mooi alternatief voor levende planten en een natuurlijke blikvanger voor ieder interieur.

torvtak-icemoss-mint-green.jpeg
torvtak-icemoss-spring-green.jpeg
torvtak-icomoss-natural.jpeg
torvtak-middle-green.jpeg
torvtak-icemoss-moss-green.jpeg
gamme-bolmoss-moss-green.jpeg
torvtak-icemoss-lime-green.jpeg
staloluokta-flatmoss-moss-green.jpeg
bottom of page